Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változnak meg így az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változnak meg így az emberek?

Figyelt kérdés

Volt már 2-3 hosszabb párkapcsolatom,de az a tapasztalatom, h. az elején minden fiú tök kedves,meg aggódó,de idővel ez elmarad.A jelenlegi kapcsolatomban is ez a probléma, h. az első fél/1évben tök aranyos volt,állandóan azt akarta h. odabújjak hozzá,meg nagyon aranyos sms-ket írt stb.Most meg attól függetlenül h. szeret nagyon ritkán bújós és már nem olyan romantukus meg kedves stb.Pedig én ezeket mind igénylem, hisz én nem ebbe az emberbe szerettem bele.Én még mindig szoktam neki a hétköznapi üzik mellett bújósat írni és én ugyan úgy próbálom ezeket a dolgokat megtartani.Persze én is biztos változtam,de az alap dolgok megmaradtak,ugyan úgy kívánom a szexet, ugyan úgy ölelgetnék és csókolgatnék stb.Tudom mindenkinek más az amikor még friss a kapcsolat,de miért van az h. valaki ekkorát tud változni van aki meg ugyan olyan kedves próbál maradni(ismerek oylan férjet aki a kezdetektől fogva bármit megadna a feleségéért,szóval mindig próbál ugyan olyan lenni mint az elején,romantikus és gondoskodó stb)

26/l

2011. júl. 18. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:

igen, ismerős...:) a beetetős időszak:)) mondjuk nálunk szerencsére csak pár hónapig tartott, utána kiderültek dolgok... így még könnyebb elfogadni, hogy ő ilyen, meg meg is beszéltük.

szerintem te is kérdezz rá, hogy ez most mi. és ha ilyen a természete valójában, akkor vagy elfogadod, vagy tovább keresgélsz:( de az is lehet, hogy csak kényelemben érzi magát, és ha megbeszélitek, akkor megpróbál változtatni.:)

23N

2011. júl. 18. 10:31
 2/5 asdface ***** válasza:

A másik fél az elején hajlamos arra, hogy felvegye az ellenkező nem személyiségét.

Azért volt mindig ilyen aranyos, kedves.Persze lehet, hogy mindig is ilyen nem azt mondom, csak szerintem így van.

Távkapcsolat?

2011. júl. 18. 10:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Az kétlem, h. szándékos beetetés lenne inkább csak a rózsaszín felhő erősíthette meg benne a jó tulajdonságokat,de mivel az már elmúlt és reálisabb ő is már nem hajtja a dolog.Igaz én is reálisabban rátom a dolgokat én mégis arra vágyom aki akkor volt.Persze maradtak jó tulajdonságai és nem tűnt el teljesen minden csak ritkultak a dolgok,és félek h.csak rosszabb lesz,.Már mint tegyük fel a kapcsolat elején a legtöbb pár amikor csak lehet szeretkezik ez idővel csökken már a végén szinte teljesen elmarad(de van h. mindketten elvannak az évi 1-2 alkaommal),most a mi kapcsolatunkba nem ez a baj,csak hasonlatként írtam.
2011. júl. 18. 10:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem távkapcsolat, igaz az elején csak heti 1-2 alkollam taliutunk,de telefonon sokat beszéltünk,hamar összeköltöztünk,de szülőknél lakunk.Akkor is volt h. csak úgy írt napközben h. menniyre szeret meg hiányzom meg hasonlóak,sőt volt h. ha rossz napom volt kaptam virágot(de ekkor már legalább fél/1 évesek voltunk),most meg semmi és azért hiányzik.Persze ezek apró változások,de jó lenne megint átélni azokat,hisz úgy szerettem belé nem pedig a hétköznapi semmi udvarlásos dolgokba.
2011. júl. 18. 10:41
 5/5 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Hidd el nem változott sokat csak elkényelmesedett! Ha az ember jó kapcsolatban van sokáig, megszokja azt, plusz a szerelem később erős szeretetté alakul, ami nem feltétlen baj, csak magával hozza azt a biztonságérzetet amiért elkényelmesedett a párod! Beszéljétek meg, emiatt nem érdemes gondokba botlani!
2011. júl. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!