Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valtoznak az emberek?
Szerintem én is változtam, pont így. Ha pedig nekem sikerült, akkor másnak miért ne? :D
Egyetlen gondom bnőmmel, hogy felszedhetne pár kilót, de azon is dolgozik. Ha pedig megkapok mindent, akkor minek menjek félre?
nézd, kicsapongó pasiból kétféle van:
-az egyik tipus megdug mindenkit, akit csak tud; aztán amikor szerelmes lesz, más nőre rá se néz, mert sokkal jobban értékeli, ha a barátnőjével fekszik le, mint bármilyen egyájszakás kalandot
-a másik tipus megdug mindenkit, akit csak tud; amikor barátnője van, akkor is törekszik erre, mert hajtja az új vad becsérkészésének az izgalma, a vadászösztön.
hogy a te párod a kettő közül melyik tipus, azt neked kell tudnod, te ismered. de ha azt állitja, hogy csak te vagy neki, akkor hinned kell neki, mert ha nem bizol benne, akkor semmi értelme együtt lennetek. (és ha tényleg szépen bánik veled, és az előéletén kivül semmi nem ad okot a gyanakvásra, akkor valószinűleg az első kategória)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!