Az állatok kategóriában miért olyan álszentek az emberek?
Figyelt kérdés
Mindenkit lepontoznak. Ezt a kérdést ott fel is tettem, kategórián belül kétszer, és mindkét alkalommal szinte azonnal jelentette valaki. Pedig a kérdésem nem rosszindulatú, csupán kíváncsi vagyok.2012. ápr. 14. 17:52
1/3 anonim válasza:
Mindenki álszent. Nem csak itt, de mindenhol. EZ van.
2/3 anonim válasza:
Nem csak ott :)
Azért olyanok, mert anonim az oldal és azt hiszik, hogy vagányak, mert nem ismerik itt őket. De én azt mondom a pontozás ne érdekeljen, mert az hülyeség, úgyis a válasz a fontos nem az, hogy hány pontja van az illetőnek!
Szerintem ha csúnyán beszélnek veled vagy olyanokat írnak ami megbánt téged akkor ott van a válaszoknál, hogy Jelentem vagyis az a piros kör benne fehér csík, és jelents fel bátran a moderátoroknak, hogy a kedves válaszoló csak kötekedik, így lehet kitiltsák őket az oldalról és békésebb környezet lesz :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nahát, most nem törölték a kérdésem! :D Még. Köszi a választ, tulajdonképpen csak nem értem, hogy miért kell pl. a véleményt pontozni egy olyan kérdésnél, ahol nincs rossz válasz. Pl. mi a véleményed a nem tudom miről... Értitek.
2012. ápr. 14. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!