Pedofil hajlamai vannak a férjemnek?
Figyelt kérdés
Van egy kislányunk,aki 4-éves.Többször előfordult hogy "lovacskásat" játszottak.Olyankor az ölébe ültette,fogta a kezét ,és ugrált a kislány.Közben érintve az ő nemiszervét.Mikor ott maradt a tekintetem,akkor alrébb tette a gyereket.. Délutáni pihinél magához szorinva ölelte az ágyban,mindketten oldalt fekve.. Nem tudom hogyan bizonyosodjak meg abban hogy hajlamai vannak.Valami azt súgja hogyha van is "tettekig" nem fajúlna.Ezt senkivel nem tudom megbeszélni,nem tudom mit tegyek.2012. jún. 2. 14:02
71/72 A kérdező kommentje:
A "tökön vágtam apukámat" sztori ,pedig nagyon jó pofa! :)
2012. jún. 7. 10:55
72/72 anonim válasza:
Az anyai megérzésnél nincs jobb, de lehet, hogy tévedsz. Lehet, hogy tényleg a gyerek ment tovább, mondjuk úgy, hogy már magától ugrált, és előrecsúszott. A férjed meg biztos érezte, hogy ott van, de nem rakta odébb, mert minek, nem zavarja(mármint nem úgy, hogy jólesik neki, csak nem nyomja erősen, és akkor miért rakná odébb a boldog gyereket? Csak aztán lehet, hogy elkapta a tekinted, és kiolvasta belőle, mire gondolsz, és inkább odébb rakta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!