Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pedofil hajlamai vannak a...

Pedofil hajlamai vannak a férjemnek?

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk,aki 4-éves.Többször előfordult hogy "lovacskásat" játszottak.Olyankor az ölébe ültette,fogta a kezét ,és ugrált a kislány.Közben érintve az ő nemiszervét.Mikor ott maradt a tekintetem,akkor alrébb tette a gyereket.. Délutáni pihinél magához szorinva ölelte az ágyban,mindketten oldalt fekve.. Nem tudom hogyan bizonyosodjak meg abban hogy hajlamai vannak.Valami azt súgja hogyha van is "tettekig" nem fajúlna.Ezt senkivel nem tudom megbeszélni,nem tudom mit tegyek.
2012. jún. 2. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
20%

A kérdező hülye. Vihar egy biliben.

Az gondolom tök rendben lenne, ha egy nő, mondjuk a kérdező lánytestvére csinálta volna ugyanezt. Ha egy férfi csinálja, akkor biztos pedofil.

Idióta.

Mindenesetre jó úton halad, afelé, hogy esetleges válásnál ezt felhozza ezt az ügyvédnél, egy csapásra szétcseszve az exférj életét.

2012. jún. 5. 14:42
 52/72 anonim ***** válasza:
Utolsó, te még sosem hallottál olyanról, hogy valaki pedofil? Elárulom, sajnos van olyan...miért idióta a kérdező? Inkább te vagy az.
2012. jún. 5. 14:53
 53/72 anonim ***** válasza:
Sőt, olyat is olvastam, hogy azért csinált gyereket a párjának valaki, hogy otthon mindig kéznél legyen a gyerek, hadd szórakozzon vele...Igen, nekünk hihetetlen, hogy léteznek ilyen állatok, akik akasztófáravalók, de attól még vannak! És az anyuka aggódik, valamiért felmerült benne, nem véletlen!
2012. jún. 5. 14:55
 54/72 anonim ***** válasza:
9%

szivesen elküldeném mailben ezt a kérdést a kérdező feleségének, és megbánná, hogy valaha is feleségülvette.

ha pedofil hajlama is lenne a férjednek, akkor sem a gyerekét molesztálná, hanem másét. mégiscsak apa.

te pedig beképzelsz minden butaságot, elképesztő. képzeld az én sógorom még pancsizott is a kisbabájával, és úgy aludtak el, hogy a kislánya feküdt rajta, a feje meg a mellkasán volt. úramisten! tuti pedo.

2012. jún. 5. 15:17
 55/72 anonim ***** válasza:
Utolsó, olyat még nem hallottál, hogy valaki a saját gyerekét molesztálja? Ne kürtöld már világgá a primitívséged!
2012. jún. 5. 15:19
 56/72 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy a megrontások túlnyomó többsége családon belül történik. De azért szerintem is erősen túl van itt aggódva valami.

Sajnos ez egy ilyen világ, a feleség nem bízik a férjben, férj a feleségben...

Én is rengeteget ugráltam Apám ölében, és igen, biztos előfordult, hogy hozzáértem a nemi szervéhez is. Lévén, hogy fogalmam se volt róla, hogy az "baj", vagy egyáltalán, hogy mire való...

2012. jún. 5. 15:26
 57/72 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az ilyen "vihar a biliben" hozzászólásos emberek miatt szenved rengeteg gyermek, akiket molesztálnak, de mernek szólni senkinek, mondván, úgy sem hisznek majd nekik.

Képzeljünk csak el egy kislányt, akit valóban molesztálnak. Ekkor szól az anyukájának, mamájának, tanítónénijének, és mindenki ezt mondja: "nem igaz, túlreagálod, mégiscsak az apukád, beképzeled magadnak...stb".

Tény, hogy megdöbbentően magas a pedofil férfiak százalékos aránya. (És legtöbb a lányával fajtalankodik.) És ehhez vegyük hozzá, hogy hány olyan apuka van, akiben szintén megvan a hajlam, de elfojtja. Megdöbbennénk.

Nem azt mondom, hogy a Kérdező férje ténylegesen molesztálná a kislányt, de az tény, amit a Kérdező látott: a nemiszervén lovagoltatta a kislányt. Én ilyet még nem láttam. Ülő helyzetben térden vagy combközépen szoktak lovacskázni. De tegyük fel, hogy ártatlan szándékkal tette oda a kislányt; akkor vajon miért tette arrébb, mikor látta, hogy a Kérdező észrevette? Gondolom ő is érezte (tudta), hogy nem normális, amit csinál.

Üdv:

egykoron apuka által molesztált 36N, akinek anno senki sem hitt. (Utána sem...)

2012. jún. 5. 21:04
 58/72 anonim ***** válasza:
A bátyámnak egyszer az unokahúgom megmarkolta a micsodáját 1 évesen alsógatyán keresztül. A bátyám a konyháig ugrott, szóval, hogy zavarban volt, az nem jelent semmit. Viszont az, hogy te gyanakszol, az igen.
2012. jún. 5. 21:09
 59/72 anonim ***** válasza:

Úristen 58-as, meg társai, fogjátok már fel, hogy itt nem arról van szó, hogy a kislány véletlenül hozzáért "ott", hanem arról, hogy a micsodáján lovacskáztatta!

Hát ki lovagoltatja a lányát a f@rkán???

És ha még véletlenül is "táncolt" oda fel a kislány, miért hagyta, és miért csak akkor tette arrébb, mikor a kérdező észrevette?

2012. jún. 6. 06:42
 60/72 anonim ***** válasza:
Hála istennek, hogy vannak még értelmes emberek! A "vihar a biliben" nagyokos hozzászólónak üzenem, szívesen adok kölcsön neki pár könyvet, hogy kicsit utánaolvasson milyen elállatiasodott emberek vannak és olyanokról derül ki sokszor, akiről álmában sem gondolná az ember!
2012. jún. 6. 07:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!