Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pedofil hajlamai vannak a...

Pedofil hajlamai vannak a férjemnek?

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk,aki 4-éves.Többször előfordult hogy "lovacskásat" játszottak.Olyankor az ölébe ültette,fogta a kezét ,és ugrált a kislány.Közben érintve az ő nemiszervét.Mikor ott maradt a tekintetem,akkor alrébb tette a gyereket.. Délutáni pihinél magához szorinva ölelte az ágyban,mindketten oldalt fekve.. Nem tudom hogyan bizonyosodjak meg abban hogy hajlamai vannak.Valami azt súgja hogyha van is "tettekig" nem fajúlna.Ezt senkivel nem tudom megbeszélni,nem tudom mit tegyek.
2012. jún. 2. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
84%

"Mondta már hogy nagyon szreti a formáját,mert minden porcikája olyan mint az enyém."

Ezt mondta?? Azonnal hívj rendőrt, megvan a bizonyíték! :D

2012. jún. 2. 14:37
 32/72 anonim ***** válasza:
80%

Kedveském, nincs olyan, hogy női megérzés.

Inkább az érdekes, hogy neked ezekről miért jutott rögtön eszedbe a pedofília. És ha az is lenne, amit erősen kétlek, annak korábban is lettek volna jelei, más gyerekekkel.

2012. jún. 2. 14:39
 33/72 A kérdező kommentje:
Nem voltak más gyerekek.26 éves a párom.
2012. jún. 2. 14:42
 34/72 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem figyeld őket, addig is legalább nem búlvár híreket, fókuszt és társait nézel/olvasol.

Mikor tavaly nyáron sokat itthon voltam egyedül, sok hírműsort néztem, folyton azt hallottam, hogy ilyen meg olyanhőségriasztás van, ne menjünk a napra, mert bőrrák lesz belőle...Be kell vallanom, valóban nem mertem már szinte a napra menni, betegesen kerestem az árnyékot, figyeltem, hogy a napszeműveg minél többet takarjon, férjemért aggódtam ,mert pont a "csúcsidőben" jött haza...

Azóta szerencsére sokkal jobban le vagyok kötve, nem a tv-t lesem állandóan, így nem is félek mindentől betegesen.

Elmondhatatlanul az ember agyába tudják fúrni magukat a rémhírek.

Tehát ha valós a kérdés, nem kitaláció, akkor nem hiszem el, hogy nem a sok hírműsor hatására merült fel benned a kérdés, vagyis uralkodik benned a női megérzésnek gondolt aggódás.

Mert ennyi alapján normális esetben még nem feltételezi az ember egy férfiról, hogy pedofil.

2012. jún. 2. 14:42
 35/72 anonim ***** válasza:
92%

Azért az elég érdekes, ha egy apa játszadozik így a lányával, egyből pedofilnak van kikiáltva, de ha egy nő csinálja ezt a fiával, akkor "de aranyos, mennyire imádják egymást", pedig egy nő is lehet elmebeteg.

Szerintem felejtsd el ezt kérdező, túl sok "híradót" nézel.

Az én apukámnak 3 lánya van és sokkal többet szeretgetett minket, mint anyukánk, mondanom sem kell sokkal jobb vele a viszonyunk. És nem pedofil!!!!

2012. jún. 2. 14:52
 36/72 anonim ***** válasza:
97%
Velem is lovacskázott az apukám, mikor kicsi voltam, sőt, aludtunk együtt, és emlékszem, hogy mikor fürdetett, mindig mondta, hogy a lábam közét ne felejtsem el megmosni, mert azt nagyon fontos tisztán tartani (biztos volt olyan, mikor kisebb voltam és ő mosta meg, mert sokszor fürdetett ő is, de amikor már elég nagy voltam ahhoz, hogy magam szappanozzam, csak a hátamat és a hajamat mosta meg, ahogy anyukám is). Sőt, biztos vagyok benne, hogy mikor pelenkázott, ugyanúgy bekrémezte a fenekemet, mint az anyukám és hasonlók. Ettől nem pedofil. Apukám mélységesen elítél minden olyan esetet, mikor az megy a híradóban, hogy valaki zaklatta a gyerekét, vagy teherbe is esett a saját apjától. Ő sose tekintett rám nőként, ahogy én se gondoltam sose arra, főleg ovisan, hogy neki van bármi is a nadrágjában. Rémeket látsz, nyugodj meg. Ha ez kevés, beszélj vele erről, de ne vádaskodj, mert csak összevesztek. Egyébként sok gyerek nagyon szeret lovacskázni, azért is vannak azok a kis állatos gépek, amibe bedobod a pénzt, rá kell ülni és előre-hátra mozog, tehát lovagol rajta a gyerek. A férjed szereti a lányát, de ettől nem pedofil, sőt! 24N
2012. jún. 2. 15:03
 37/72 anonim ***** válasza:
96%
És még annyi, hogy kicsi koromtól kezdve a mai napig megjegyzi apukám, ha csinos vagyok, vagy ha szép hajam, és ez nekem mindig nagyon jól esett! És mindig sokat mondta, hogy nagyon hasonlítok anyukámra, mindketten milyen szépek vagyunk. Ami igaz is, de ő anyukámat szereti, számára ő a nő, én pedig az egyetlen, kicsi lánya, aki igen szépre sikerült, és ezért büszke rám. Sőt, ha sötétben jövünk haza ketten, gyalog, megfogom a kezét, vagy belekarolok, mert megnyugtat. Nem piszkál, ha félek, hagyja, hogy fogjam a kezét, és nem érdekli, ha valaki azt hiszi ilyenkor, hogy a nője vagyok (apukám elmúlt 60). Neki ez nem ciki, bármit megtenne értem, és sose bántana. 36-os voltam. És nagyon szeretem az apukámat! :)
2012. jún. 2. 15:15
 38/72 anonim ***** válasza:
25%

"Mondta már hogy nagyon szreti a formáját,mert minden porcikája olyan mint az enyém.Tényleg egyformák vagyunk csak ő pici :). Lehet hogy most már minden ehez hasonló kifejezés szöget üt a fejemben :/. Azt tudom hogy ez a gondolat hosszú távon ,nem lessz rám jó hatással."

Hát ha olyan a formája a gyereknek, mint neked, akkor valamelyikőtöknek orvoshoz kéne menni. Csak nem ugyanolyan az alakod, mint a négy éves lányotoknak?!

Nem, nem lesz rád jó hatással, a kapcsolatodat pedig egy az egyben tönkre fogja tenni. Alapvetően hiányozhat valami közösség a férjeddel való viszonyodból, mert különben ti lennétek "A PÁR", akik egységet alkotnak, és mellette van "a gyerek". Valamiért azt képzeled, a gyerek át fogja venni a helyed? Lehet, hogy legbelül féltékeny vagy, amiért ővele játszik, és nem veled foglalkozik? Megkapsz/megkaptok egymástól mindent, ami egy szerelmi kapcsolatban, házasságban megadható?

Nem tudom, nem bántásból írom, csak érdemes ezeket is átgondolni, mielőtt pedofilt kiáltasz.

2012. jún. 2. 15:20
 39/72 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, kérlek feltétlenül írj nekem priviben!

Köszi!

2012. jún. 2. 15:56
 40/72 A kérdező kommentje:
Utólsó előtti te nagyon rosszúl látod!(gondolod) A formájáról ,és a féltékenységről mondott véleményeddel nem értek eyet.
2012. jún. 2. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!