Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pedofil hajlamai vannak a...

Pedofil hajlamai vannak a férjemnek?

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk,aki 4-éves.Többször előfordult hogy "lovacskásat" játszottak.Olyankor az ölébe ültette,fogta a kezét ,és ugrált a kislány.Közben érintve az ő nemiszervét.Mikor ott maradt a tekintetem,akkor alrébb tette a gyereket.. Délutáni pihinél magához szorinva ölelte az ágyban,mindketten oldalt fekve.. Nem tudom hogyan bizonyosodjak meg abban hogy hajlamai vannak.Valami azt súgja hogyha van is "tettekig" nem fajúlna.Ezt senkivel nem tudom megbeszélni,nem tudom mit tegyek.
2012. jún. 2. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg komolyan kérdezted?:O

Akkor ezzel az erővel ő is gondolhatná ezt rólad.

Csak élénk a fantáziád, nyugi. Vagy túl sok filmet nézel.

2012. jún. 2. 14:14
 12/72 anonim ***** válasza:
97%
Neked van inkább kicsit "ferde fantáziád" nem a férjednek.
2012. jún. 2. 14:15
 13/72 anonim ***** válasza:
79%
Ok most mindenki lehurrogja,de valamiért érzi ezt, nekem ilyen soha meg se fordult a fejemben, neki valamiért igen.
2012. jún. 2. 14:18
 14/72 anonim ***** válasza:
98%

"nekem ilyen soha meg se fordult a fejemben, neki valamiért igen."

Lehet hogy neked rendben van a lelki világod, és nem feltételezed azt a férjedről hogy pedofil, ha hozzáér a gyerekéhez, vagy együtt alszanak.

2012. jún. 2. 14:19
 15/72 anonim ***** válasza:
85%

ma 14:18

Mondjuk ebben van valami.

2012. jún. 2. 14:19
 16/72 anonim ***** válasza:
100%
De én inkább az élénk fantáziára fognám.
2012. jún. 2. 14:20
 17/72 anonim ***** válasza:
30%
Én meg úgy gondolom a megérzés fontos. Figyeld őket. Az nem árthat.
2012. jún. 2. 14:21
 18/72 fúróferkó ***** válasza:
39%

Nem értem miért támadjátok ilyen durva hangon a kérdezőt?!

Egy szerető anyuka első leánygyermekével, nincs semmi tapasztalata,nyilván valahol meg akarta kérdezni valahol jogos lehet -e az aggódása.

A gyermek most van abban a korban amikor ,felfedezi saját testét,az ovis fiu társa külömbözőségét.

Az anyuka olyant látott ami aggódásra bírta.

Engem például nagyon zavar ,ha olyant látok ,.hogy egyes családokban a férfiak,nők szájukon puszilják a gyereket.

2012. jún. 2. 14:23
 19/72 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha az szerintetek jó, hogy Anya árgus szemmel figyeli Apát, nem pedofil-e...

Mondjuk ha felmerült benned, akkor vélhetően nem igazán bízol meg a párodban, amit szerintem első körben magadban kéne lerendezni.

2012. jún. 2. 14:25
 20/72 A kérdező kommentje:
1.: az a bizonyos érzés. 2.:a nemiszervvel való érintkezés(!ami lehet hogy esetenként elkerülhető lenne!)Ezt a két dolgot tudom felhozni. Nekem sem jó hogy ilyenekre gondolok!
2012. jún. 2. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!