Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pedofil hajlamai vannak a...

Pedofil hajlamai vannak a férjemnek?

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk,aki 4-éves.Többször előfordult hogy "lovacskásat" játszottak.Olyankor az ölébe ültette,fogta a kezét ,és ugrált a kislány.Közben érintve az ő nemiszervét.Mikor ott maradt a tekintetem,akkor alrébb tette a gyereket.. Délutáni pihinél magához szorinva ölelte az ágyban,mindketten oldalt fekve.. Nem tudom hogyan bizonyosodjak meg abban hogy hajlamai vannak.Valami azt súgja hogyha van is "tettekig" nem fajúlna.Ezt senkivel nem tudom megbeszélni,nem tudom mit tegyek.
2012. jún. 2. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy kérdező. Most akkor én is pedofil vagyok, mert a 10 éves kishugomat a Balatonban a nyakamba ültettem?
2012. jún. 2. 14:27
 22/72 anonim ***** válasza:
95%

ma 14:27

Nem vagy pedofil, de nem árt téged szemmel tartani... :)

2012. jún. 2. 14:28
 23/72 A kérdező kommentje:
Figyeljem őket? "figyelem" őket.De ez készrém álom.
2012. jún. 2. 14:29
 24/72 anonim ***** válasza:
73%

Ha van ilyen hajlam eltemetve a férjedben az felbukkan más helyzetben is. Itt lehet becsap a saját gyermek túlzott féltése vagy a saját negativ tapasztalatod életed során.

Figyeld meg hogy viszonyul más gyermekekhez, hogyan beszél velük, róluk, hogyan viselkedik velük.

Saját megnyugtatásodra a kislányt kérdezd ki idönként mit szoktak játszani apuval mikor nem vagy ott, lehet tényleg csakis a te gondolataid szülik a félelmed.

2012. jún. 2. 14:30
 25/72 anonim ***** válasza:
58%

Kedveskéim, nektek soha nem volt női megérzésetek?

Ha játszani látnám a párom a gyerekünkkel nem fordulna meg ilyen a fejemben, de neki valamiért, látott is kis apróságot, meg fura néha, megfordult.

Ne rúgjatok bele még ti is, elég neki ez a bénító félelem...

Sajnos-nem sajnos vannak ilyenek, nem szabad homokba dugni a fejünket se, de alaptalanul neki esni a másiknak se.

2012. jún. 2. 14:31
 26/72 anonim ***** válasza:
97%

"Kreálj problémát!" rovatunkat olvasták.

Komolyan, a legtöbb nő azon rinyál, hogy a párjuk nem foglalkozik, nem játszik a gyerekkel, a Tied igen, neked az a bajod. Nőtársaim, nem kéne néha elengedni magunkat kicsit, és csak hagyni, hogy boldogok legyünk mi és a környezetünkben élők?

2012. jún. 2. 14:32
 27/72 anonim ***** válasza:
89%

20 éves koromig laktam a szüleimmel.

Az ebédlőasztal a falnál volt, tehát 3 oldalról ültünk köré.

Apu velem szemben. Apu, ahogy kanalazta az ételt folyamatosan a mellemet bámulta. egy ideig nem mertem szólni anyunak, aztán szóltam. Mintha nem akarta volna felfogni. Utána néha ilyenkor megrúgtam anyu lábát az asztal alatt, de semmi.

2012. jún. 2. 14:33
 28/72 A kérdező kommentje:
Mondta már hogy nagyon szreti a formáját,mert minden porcikája olyan mint az enyém.Tényleg egyformák vagyunk csak ő pici :). Lehet hogy most már minden ehez hasonló kifejezés szöget üt a fejemben :/. Azt tudom hogy ez a gondolat hosszú távon ,nem lessz rám jó hatással.
2012. jún. 2. 14:35
 29/72 anonim ***** válasza:
5%

ma 14:33

Uhh. Sok esetben az anyukák a homokba dugják a fejüket.:(

2012. jún. 2. 14:37
 30/72 anonim ***** válasza:
85%
Hát szerintem ez csak játék és belemagyarázod. Akkor lesz gond ha a lovacskás játék után azt látod hogy a párod helyzete kemény lett, ha érted.
2012. jún. 2. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!