Pedofil hajlamai vannak a férjemnek?
ma 14:27
Nem vagy pedofil, de nem árt téged szemmel tartani... :)
Ha van ilyen hajlam eltemetve a férjedben az felbukkan más helyzetben is. Itt lehet becsap a saját gyermek túlzott féltése vagy a saját negativ tapasztalatod életed során.
Figyeld meg hogy viszonyul más gyermekekhez, hogyan beszél velük, róluk, hogyan viselkedik velük.
Saját megnyugtatásodra a kislányt kérdezd ki idönként mit szoktak játszani apuval mikor nem vagy ott, lehet tényleg csakis a te gondolataid szülik a félelmed.
Kedveskéim, nektek soha nem volt női megérzésetek?
Ha játszani látnám a párom a gyerekünkkel nem fordulna meg ilyen a fejemben, de neki valamiért, látott is kis apróságot, meg fura néha, megfordult.
Ne rúgjatok bele még ti is, elég neki ez a bénító félelem...
Sajnos-nem sajnos vannak ilyenek, nem szabad homokba dugni a fejünket se, de alaptalanul neki esni a másiknak se.
"Kreálj problémát!" rovatunkat olvasták.
Komolyan, a legtöbb nő azon rinyál, hogy a párjuk nem foglalkozik, nem játszik a gyerekkel, a Tied igen, neked az a bajod. Nőtársaim, nem kéne néha elengedni magunkat kicsit, és csak hagyni, hogy boldogok legyünk mi és a környezetünkben élők?
20 éves koromig laktam a szüleimmel.
Az ebédlőasztal a falnál volt, tehát 3 oldalról ültünk köré.
Apu velem szemben. Apu, ahogy kanalazta az ételt folyamatosan a mellemet bámulta. egy ideig nem mertem szólni anyunak, aztán szóltam. Mintha nem akarta volna felfogni. Utána néha ilyenkor megrúgtam anyu lábát az asztal alatt, de semmi.
ma 14:33
Uhh. Sok esetben az anyukák a homokba dugják a fejüket.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!