Pedofil hajlamai vannak a férjemnek?
57 és 60
Tény, hogy megdöbbentően nagy azok százalékos aránya, akik minden általuk furcsának talált mozzanatban, amit természetesen férfiak felé irányul, pedofilt látnak. Jóval nagyobb, mint a tényleges pedofiloknak. Ebben igen nagy szerepe van a médiának.
Egy férfi nem mehet be anélkül a lánygyerekével pl. egy uszoda öltözőjébe, anélkül, hogy ki ne néznék onnan. Nem ülhet le játszótér közelébe egyedül, mert vagy az idióta szülők, vagy a hatóság vegzálja. Ha megjegyzi, hogy "milyen aranyos ez a kisgyerek" ferde szemmel néznek rá, csakúgy mint, amikor a gondjaira bízott gyereket (pl. unokaöcss / húg) megöleli, megpuszilja.
De ha mindezt egy nő csinálja akkor mindenki elolvad a gyönyörűségtől. Szóval tehettek egy szívességet a kettős mércétekkel.
Tanácsolom az anyának, hogy figyeljen. De amennyiben gyermekelhelyezésre kerülne a sor, nehogy "véletlenül" eszébe jusson ez a kis mozzanat.
ha egy ember a férjed, plusz még gyereket is csináltatok, gondolom vagytok olyan agyi, meg érzelmi szinten, hogy lazán meg tudod neki mondani, hogy "hé, ne a farkadon lovagoltasd már a gyereket" vagy "baz, miért a farkadon lovagoltatod a gyereket?" erre ő elszégyelli magát (mert ez a normális reakció), és röhögtök egyet. sohatöbbé nem fogod látni, hogy a gyerek a farkán lovagol.
arról tudtok amúgy, hogy a férfiak tesztoszteronja lecsökken női szintre, mikor jó családban vannak ? pont ezért tudta megtenni szemrebbenés nélkül, hogy a farkán lovagoltatta a gyereket..
mivel a gyerek a kérdésben 4 éves, gondolom leaglább 3 éve együtt voltak gyerekcsinálás előtt, tehát az már alaphangon 7 év.. szerintem ha együttélsz egy pedofil barommal, az nem a 7. évben derül ki, hanem mondjuk az elsőben..
és nő vagyok, szoktam a lábam közé venni a gyereket, a hasamra, csupaszon fürödtem együtt a lányommal, és mégsem érzem magam abnormálisnak.
mellesleg, én is undorodom mindenféle pedofiltól, de akik 7 évig tudják titkolni, hogy azok, az kb az 0,1%, és ezzel az erővel MINDEN nő nézheti a párját (azt is, aki tökéletes, mert az is gyanus!!), hogy vajon benne van-e a 0,1%-ban. de úgy nem lehet élni.
plusz nő is ugyanígy lehet pedofil. talán neked vannak pedofil hajlamaid, kérdező? szerintem elég beteg dolog, hogy a szeretett férjedről ez eszedbejut egy ilyen szituáció kapcsán.
Ahogy tovább gondolkozom a sztorin... szóval: ült/ugrált már négyéves az öletekben? Mert állatira nem kontrollálható ám a játék közben, hogy hova ugrál, miután őbenne nincs semmilyen gátlás ezzel kapcsolatban. Neki az apja az Apa, akivel jó játszani.
Fordítsuk meg a történetet!
Képzeljük el: ül a gyerek, ugrál, játszik, és közben teljesen természetes, hogy közelebb akar bújni az apjához. Ekkor "A" esetben: apuka szigorúan eltartja magától a kislányt, megőrizve a kb. 30 centi távolságot. Gyerek nem fogja megérteni, miért lenne rossz odabújni Apához. "B" esetben hagyja, hogy a kislánya hozzábújjon, és teljesen természetesen folytatódik a játék, a gyerek boldog.
Az, hogy arrébb tette... hát ha az anyuka odalövellt egy olyan igazi szigorú, "sárkányos" tekintetet, akkor nem is csoda. Persze nem biztos, hogy így történt, de ha kiült a rosszallás az arcára a kérdezőnek, akkor lehet.
Szóval az éremnek az a bizonyos másik oldala is ott van.
És még valami: elég nagy a különbség az "elmeséli a kislány, és senki nem veszi komolyan" és a "tovább játszik boldogan, és semmi baja az egésszel" között.
Én kiskoromban volt, hogy tökön vágtam apukámat, mert roppant mód szórakoztató volt számomra az, amilyen fejet vágott... Nem hinném, hogy élvezte, de sokáig tartott, mire szép szóval le tudtak szoktatni. Végül úgy beszéltek le róla, hogy nem biztos, hogy lehet kistestvérem, ha ennyit bántom apát...
Egyébként meg lehet, hogy csak előrébb csúszott a kislány, miközben lovacskáztattak (próbáld ki, hogy ha te lovacskáztatod, az milyen, neked hozzáér-e, ha nem figyelsz oda rendesen, mert belefeledkezel a játékba), mert én emlékszem, hogy dédimmel sokat játszottunk ilyet, és mindig, mikor már néhányszor végigmondtuk a mondókát (gyite paci, gyite ló, gyite Ráró, gyite hóóóóó...), megfogott, és visszarakott a térdére, mert előrébb csúsztam. De volt olyan is, hogy meguntam, ott voltam előrébb csúszva, és jól megöleltem a dédit, hogy mennyire szeretem. Esetleg el is aludtam így. És mondanom se kell, hogy a tatám kicsit se volt perverz és rettentően hiányzik, mióta meghalt...
Az egy lábas lovacskázás azért nem praktikus, mert közben a gyerek véletlen meg tudja rúgni a csomagot... Szerintem túl sok híradót nézel, amiből az folyik, hogy itt megerőszakoltak egy tizenévest, amott elkaptak egy pedofilt, vagy felszámoltak egy netes pedofil hálózatot, stb... Ha neked is van hasonló hozzátartozód, akivel ilyen megeshet, még érzékenyebb vagy az ilyen hírekre. Bár nem értem, hogy miért nem a kék fényben ontják az ilyeneket úgy, mint régen... Figyeld a párod, de nehogy begolyózz, mert rámehet a kapcsolatotok... 28N
Ebből a sztoriból amúgy összességében sok nem derült ki. A pasi lehet teljesen normális, lehet csatak pedofil, de akár meleg/nekrofil vagy akár szeretheti az animal szexet is...
Az viszont biztos, hogy sokkal több gyerek anyja hisztérika, mint ahánynak az apja pedofil.
Én meg azoknak a nőknek a férjét nem irigylem, akik ennyitől rögtön pedofilt kiáltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!