Pedofil hajlamai vannak a férjemnek?
Mikor volt utoljára orgazmusod a férjedtől?
Hát neki tőled?
Nem neked volt valamilyen rossz élményed ezzel kapcsolatban, s a férjedre vetíted ezt ki?
Én ezt nem tartanám pedofil hajlamnak, szereti a lányát, ennyit szűrök le belőle.
Megint más lenne, ha a férjed ilyen oldalakat, képeket nézne interneten. De ha erről szó sincs, akkor feleslegesen kombinálsz.
Ne tedd tönkre ezzel a családod. Gondolj bele, mit érezne a férjed, ha tudná, miken jár az eszed.
Mikor ott maradt a tekintetem,akkor alrébb tette a gyereket..
ezt nem értem.Beszéltél vele erről?mondtad neki hogy zavar ez téged?
Ha számára ez egy játék akkor miért teszi alrrébb a gyereket ha te látod?
Akinek soha nem volt hasonló élménye, az el sem tudja képzelni, hogy előfordulhat ilyen.
Akinek volt, az azt mondja, hogy igen, figyelj, mert előfordulhat, hogy nem csak a kislánynak, hanem Apunak is tetszik a "játék".
Én is azt mondom, hogy figyelj. Engem is jobban akart apám szeretni, mint kellett volna és anyám nem hitte el.
Normális, átlagos családban nőttem fel, senki nem volt alkoholista vagy ilyesmi. Soha más gyereknél nem lehetett ezt észrevenni vele kapcsolatban. Csak én tudtam, hogy milyen.
Az meg, hogy kinek hányszor volt orgazmusa, egyáltalán nem számít ebben a helyzetben kedves egyik válaszoló.
Kedves kérdező, szerintem nem véletlenül merült fel benned ez a veszély, de légy óvatos és valóban figyelj. Mennyire gyakori? Tégy úgy, mintha elmennél hazulról, de mégse... stb. Légy résen, de ne légy igazságtalan. Amíg nem vagy biztos, addig ne szólj.
Utolsó vagyok.
A lovacskáztatásról meg annyit, hogy a párom sem meg az exem sem lovacskáztatta soha a gyereket a nemiszervén, általában az apuka hason van és úgy! Vagy a térdén, szóval igenis gáz a párod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!