Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pedofil hajlamai vannak a...

Pedofil hajlamai vannak a férjemnek?

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk,aki 4-éves.Többször előfordult hogy "lovacskásat" játszottak.Olyankor az ölébe ültette,fogta a kezét ,és ugrált a kislány.Közben érintve az ő nemiszervét.Mikor ott maradt a tekintetem,akkor alrébb tette a gyereket.. Délutáni pihinél magához szorinva ölelte az ágyban,mindketten oldalt fekve.. Nem tudom hogyan bizonyosodjak meg abban hogy hajlamai vannak.Valami azt súgja hogyha van is "tettekig" nem fajúlna.Ezt senkivel nem tudom megbeszélni,nem tudom mit tegyek.
2012. jún. 2. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
75%
Nem kötelező egyetérteni, de átgondolni igen. A tudatalattiban nagyon gyakran meghúzódnak ilyesmik. Le lehet pontozni.
2012. jún. 2. 16:30
 42/72 anonim ***** válasza:
51%
kedves kérdező! nő vagyok, de sajnos egyre jobban megvetem a bugyuta nőket az ilyen kreált, felesleges problémacsinálás miatt. fogadjunk imádod a drámát. szánalmas. a férjedről van szó, meg a gyerekedről. neked kéne orvoshozmenni.
2012. jún. 2. 17:12
 43/72 anonim ***** válasza:
62%

Mikor volt utoljára orgazmusod a férjedtől?

Hát neki tőled?

2012. jún. 2. 17:19
 44/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked volt valamilyen rossz élményed ezzel kapcsolatban, s a férjedre vetíted ezt ki?

Én ezt nem tartanám pedofil hajlamnak, szereti a lányát, ennyit szűrök le belőle.

Megint más lenne, ha a férjed ilyen oldalakat, képeket nézne interneten. De ha erről szó sincs, akkor feleslegesen kombinálsz.

Ne tedd tönkre ezzel a családod. Gondolj bele, mit érezne a férjed, ha tudná, miken jár az eszed.

2012. jún. 2. 18:17
 45/72 anonim ***** válasza:
100%

Mikor ott maradt a tekintetem,akkor alrébb tette a gyereket..

ezt nem értem.Beszéltél vele erről?mondtad neki hogy zavar ez téged?

Ha számára ez egy játék akkor miért teszi alrrébb a gyereket ha te látod?

2012. jún. 2. 18:57
 46/72 anonim ***** válasza:

Akinek soha nem volt hasonló élménye, az el sem tudja képzelni, hogy előfordulhat ilyen.

Akinek volt, az azt mondja, hogy igen, figyelj, mert előfordulhat, hogy nem csak a kislánynak, hanem Apunak is tetszik a "játék".

Én is azt mondom, hogy figyelj. Engem is jobban akart apám szeretni, mint kellett volna és anyám nem hitte el.

Normális, átlagos családban nőttem fel, senki nem volt alkoholista vagy ilyesmi. Soha más gyereknél nem lehetett ezt észrevenni vele kapcsolatban. Csak én tudtam, hogy milyen.

Az meg, hogy kinek hányszor volt orgazmusa, egyáltalán nem számít ebben a helyzetben kedves egyik válaszoló.

Kedves kérdező, szerintem nem véletlenül merült fel benned ez a veszély, de légy óvatos és valóban figyelj. Mennyire gyakori? Tégy úgy, mintha elmennél hazulról, de mégse... stb. Légy résen, de ne légy igazságtalan. Amíg nem vagy biztos, addig ne szólj.

2012. jún. 2. 21:39
 47/72 anonim ***** válasza:
Lovacskáztatni nem a térd közelében, a làbain szokta? A nemiszerven szinte lehetetlen, hiszen elég hülyén kellene dobálnia a hátsó fertályát ahhoz, hogy abból lovacskáztatás legyen, míg a làbain ülő gyerek alatt egyszerű lovacskàztatva emelgetni a lábait. Hol szokott ülni a gyerek?
2012. jún. 2. 23:29
 48/72 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van.Apa engem is a lábán(közel a térdhez) szokott lovacskáztatni,vagy hason feküdt és én nyúztam őt.Szóval,tényleg fura,hogy pont ott lovacskáztatja.De amíg nem vagy teljesen biztos a dolgodban,addig tényleg ne szólj semmit,ezzel elcseszhetnél mindent.Hát nagyon remélem,hogy tényleg "csak" szereti a kislányt,mint egy igazi apa és minden rendben lesz.
2012. jún. 3. 13:56
 49/72 anonim ***** válasza:
A buta, primitív és gúnyolódó hozzászólóknak üzenem, sajnos tényleg van olyan, amikor egy kislányra a saját apja nem úgy néz, ahogy kellene!!! Sok anya meg nem hiszi el, amikor az apja erőszakolja a gyereket,, mert ilyen is van! Sokkal több, mint ami kiderül a híradókból! Azért mert veletek nem történt ilyen, mással sajnos előfordulhat! Az anyának igaza van, igenis figyelje a férjét, honnan veszitek hogy a férjének nincsenek ilyen hajlamai?? És ha vannak?? Egy anyának a megérzéseinél nincs megbízhatóbb! Anyuka, figyelj csendben és ne bagatellizálld el ha nem olyan történik ami természetes! Lehet, hogy csak szimpla aggódás és félelem van benned, de szerintem az sem normális amiket a férjed mond! Az én lányom apja és az új férjem sem mondott soha életében olyat, hogy azért imádják a gyereket, mert jó a "formája"!
2012. jún. 4. 08:15
 50/72 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

A lovacskáztatásról meg annyit, hogy a párom sem meg az exem sem lovacskáztatta soha a gyereket a nemiszervén, általában az apuka hason van és úgy! Vagy a térdén, szóval igenis gáz a párod!

2012. jún. 4. 08:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!