Miért nem akarhat közös gyereket?
Hát, márpedig ilyen merev elzárkózás a közös gyerek elől igen jó ok a továbbállásra, még akkor is, ha nem akarnál vele többet találkozni (valószínűleg éjjel nem ettől sírná tele a párnáját).
Én inkább a kérdező feleségének a férje iránt érzett érzelmeit kérdőjelezném meg.
Nem akar még egy gyereket. Ezt el kell fogadnod, itt nincs miért.
Valószínűleg azért mert túl nagy lenne a korkülönbség a gyerekek között, a másik gyereket is el kell látni, a szülés fájdalmas és a terhességet kondicionálta a pár elvesztésével.
Melyik idióta szavaz le mindenkit?
Például a #4-es kommentelő jó okot írt,én is erre gondoltam egyébként és mégis le lett pontozva 18%-ra?
Visszatérve a témára szerintem a feleségedet komoly trauma érte amikor elhagyta terhesen a barátja.Fél hogy megint megtörténhet vele ez a dolog
1. miért nem beszéltetek erről eddig? Ha pedig ez elejétől ezt mondja,akkor el kell fogadnod. Lehet, hogy már nem akart többet pelenkázni
2. Nagyon nagy hiba volt,hogy a gyereknek nem mondtátokmeg, hogy nem te vagy a biológiaia apja. Az elsőporctől kezdve tudnia kellett volna, akkor nincs sokk.De így kamaszkorban fogjamegtudni (mert ne álmodozz,megtudja,a kamaszok érzékenyek és nyomoznak) és sokkal nagyobb törés lesz neki.Nem is tudhatod,hogy reagál majd, talán teljes elutasítással.
Az, hogy beszélni sem akar róla, egy feldolgozatlan traumát jelez. Nem biztos, hogy nem vágyik rá, csak félhet vmitől. Valami nagyon fájhat neki a terhességgel kapcsolatban, attól fél, hogy megismétlődik, ha újra terhes lesz, vagy az érzést újra átéli. Neked nem rá kell hagyni, hanem vhogy finoman rávenni, hogy beszéljen róla, mert érzed, hogy vanvmi nagy gáz. Azt ismondd el neki, hogy te vágysz egy közös gyerekre is, akiben saját magatokat láthatod viszont.
Ha kell, keressen fel szakembert, lélekbúvárt, stb, te támogasd ebben is. Ha igazán szeret, vmit lépni fog. Ha nem szeret igazán, akkor jobb is, ha nem jön világra a közös gyerek. Viszont te se legyél erőszakos, adj időt neki mindenre. Bár, ha már tudod, miért viszonyul úgy a babakérdéshez, ahogy, könnyebb lesz megoldást is találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!