Miért akarhat gyereket az aki nem is szereti őket?
Más gyerekét lehet hogy nem szereti, de attól a sajátját még szeretheti.
Régen én sem voltam oda a gyerekekért, mégis akartam gyereket, és tudtam, hogy a sajátomat szeretni fogom. Azóta szeretem a többi gyereket is.
Kapuzárási pánik. Gondolom, szeretné megérni a gyerekei diplomaosztóját, neadjisten unokákat. Ehhez pedig 37 évesen épp ideje felébredni, mert ugye az sem biztos, hogy egyből sikerül a baba stb.
A saját gyerekéhez mindenki máshogy áll hozzá. Az én párom régen sem, most sem szereti igazán a gyerekeket, DE a mieinket imádja és mintaapa.
Igaza van annak, aki azt írta, hogy a sajátját szeretheti, attól még, hogy ezidáig a többi gyereket nem szerette!
S igen, az idő is gondolom arra ösztönzi, hogy most már vállaljon gyereket.
Nem egy pasit ismerek, akiből ki sem néztem volna, hogy egyszer apa lesz, aztán meg a sajátjukat imádják.
Az én férjem sem szereti különösebben a gyerekeket. A kisfiúk pedig kifejezetten idegesítik.
Nos.....kisfiunk született :D, akit mindennél jobban imád. És mostmár jobban elvan az többi, "idegen" gyerekekkel is.
Én egy ilyen esetet ismerek személyesen, de ő nő, viszont az indíték/ok lehet ugyanaz, hogy egy közös gyerektől érezné szorosabbnak, biztosabbnak a Ti kapcsolatotokat.
Amit én ismerek, ott a nő kifejezetten azért akart gyereket, hogy a férfit maga mellett tudja. Nos azóta külön vannak, de a férfitől több törődést és szeretet kap a gyerek...
Én sem vagyok oda a gyerekekért, a legtöbb egyszerűen idegesít, soha nem értettem, hogy mások miért tartják őket cukinak.
Most kismama vagyok, és már most imádom a babámat, és ezt tudtam előre, hogy a saját gyerek az teljesen más, ezért mertem vállalni. Nem kell feltétlenül gyerekimádónak lenni ahhoz, hogy valaki jó szülő legyen.
Más gyereke viszont még mindig idegesít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!