Vannak itt olyan nők, akik soha nem akarnak gyereket?
Ebben a rovatban inkább olyanok vannak, akik szeretnének, vagy van már gyerekük. Nekem is van kettő.
Személyesen 2 ilyen nőt ismerek, egyik sem karrierista, egyszerűen nem ez a fontos az életükben (hozzáteszem: még nem fontos, hiszen bármikor történhet valami, ami miatt másképp gondolja). Korombeliek, 36-38 évesek. Közeli barátaim, ezért beszéltünk már őszintén a témáról. Az egyik önzőnek tartja magát, egoistának, aki nem alkalmas anyának, hát lehet benne valami:) A másik meg anyagi gondokkal küzd, mellette végtelen önbizalomhiánya van, és peregnek az évei, mert a párja szeretne gyereket, de ő nem. Nekem ez mindig furcsa volt, én óvodás korom óta anyának készültem, de hát ez van, mások vagyunk. Teljesnek érzik az életüket, elégedettek. Hogy mi lesz 10-20 év múlva? Lehet hogy megbánják, lehet, hogy nem.
Az megint más, akinek nem lehet, vagy "kifutott az időből" és nem sikerül. Az borzasztó keserűség és boldogtalanság, hiszen nem ő döntött így, hanem rajta kívül álló okból nincs gyereke.Ilyen barátom is van. Ő nagyon megbánta, hogy nem fiatalon, huszonévesen kezdtek próbálkozni, de nem volt hova. A szívem szakad meg érte...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!