Anyukák aki úgy érezték, hogy nem akarnak csak egy gyereket de mégis lett második ott mi történt?
Kicsit bénán fogalmaztam meg tudom.:)
Jelenleg a lányom 2 éves de nem érzem azt h szeretnék még.De mindenki azt mondja h majd másképp fogom gondolni.
Veletek hogy volt?Mi változott?
Én most várom az első gyermekünket és már most arról 'papolnak', hogy kell a 2. gyermek is, hogy ne legyen egyke a gyerek.
Párom is mindenképpen kettőt szeretne, de a terhesség elején látott rosszullétekből úgy gondolta, hogy megkímélne ettől, elég neki ez az egy kis picuri :)
Most így a vége fele úgy vagyok, hogy minden terhesség más és lehet, hogy 2-2és fél év múlva bevállalunk még egyet. De ez még nagyon - nagyon sok mindentől függ !!!
Úgyhogy, nálunk, ha a rokonoktól függne, hány gyerek lenne nálunk ... lehetne 2 focicsapatom :DD
Szerintem nagyon illetlen dolog, hogy masok befolyasolni akarnak, hisz ez csak rad es a parodra tartozik. Nincs azzal semmi gond, ha ti 1-et akartok.
Sajat peldat nem tudok mondani, mert mi 2-t szeretnek, de nagyszuleim azert vallaltak 2-t (pedig mindig 1-et akartak), mert nagymamamnak olyan jellegu nogyogyaszati problemaja lett, amire azt mondta az orvos, hogy akkor valoszinuleg meggyogyul, ha szul meg 1 gyereket es tenyleg ugy is lett.
Sokaknal nem tervezett a 2-dik es azert lesz 2. Ferjem is igy szuletett. Az anyja meg is mondta, hogy el akarta vetetni, csak az apja nem engedte.
27 éves koromig egyáltalán nem akartam gyereket, aztán rájöttem, hogy egyet mégis, lett egy, aztán mikor fél éves lett, akkor úgy éreztem, szeretnék még egyet, már ő is megszületett, de már a terhesség alatt tudtam, hogy szeretnék harmadikat is, úgyhogy ha a természet úgy akarja, akkor megint 2 év korkülönbséggel lesz.
Most azt mondom, negyedik már nem fog kelleni, de majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!