Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak a nők akarnak gyereket?

Csak a nők akarnak gyereket?

Figyelt kérdés

Azért jutott az eszembe ez a kérdés,mert sokan ezen az oldalon mindent megtesznek,megesznek,megisznak éstb,hogy teherbe essenek.Folyton figyelik magukat,néha idétlen kérdéseket tesznek fel,azért,hogy megerősítést kapjanak,ami persze nem baj,mert ez azt jelenti ,hogy nagyon szeretnék a babót.Viszont egy másik oldalon többen,azon panaszkodnak,hogy terhesen hagyta el a párja,vagy hogy szülés után nem kapnak annyi figyelmet a férjüktől,nem segít,nem vesz részt a gyerek nevelésben,sörözni jár munka után.Sőt,még egyedül is hagyja a párját a gyerekkel,mert a barátokkal elmegy hétvégére "kikapcsolódni".Szóval azon gondolkodtam,hogy ezekben az esetekben tényleg mindketten akarták a gyereket,vagy ráerőltetjük a pasikat a gyerek vállalásra?Vagy csak azért szeretné ő is,mert látja,hogy a feleség,barátnő annyira szeretné?De neki a lelke mélyén,kétségei vannak,a felelősséggel,a kapcsolattal,vagy éppen magával kapcsolatban?.ezért aztán később menekül?

Pl. nekem az sem igazán tetszik,ha valaki azt mondja van egy kislányom vagy kisfiam.Nem nekem van gyerekem,hanem nekünk.A férjemnek és nekem.

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre.

2010. jún. 26. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem,nemcsak a nők akarnak gyereket,de ez nem ilyen egyszerű.:D

Édesanyám párja pl. ölni tudna egy közös babáért,míg én nő létemre nem akarok egyáltalán:D

Tényleg nem ilyen egyszerű.

2010. jún. 26. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy csak a nők akarják a gyereket. De, mivel a természet úgy teremtett meg minket, hogy csak mi, nők vagyunk képesek utódot kihordani, hát minket foglalkoztat jobban. A pasikban nincs meg a "biológiai óra", pl. negyven évesen simán tudnak gyereket nemzeni, de egy negyven körüli nőnél már nem nagyon javallott a teherbe esés.

A figyelmetlen párokról meg csak annyit, hogy akinek rendben van a párjával a kapcsolata, biztos nem fog ide kérdéseket írogatni, hogy "időben jön haza a férjem, játszik a gyerekkel, el is mosogat, baj van?" Tipikus, a rosszat leírjuk, kibeszéljük, a jót meg természetesnek vesszük.

2010. jún. 26. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a pasik sokkal lazábban kezelik a dolgot, és nem a rossz értelemben lazábban, hanem inkább úgy értem hogy ők természetesnek veszik hogy igen, szeretem, elveszem, aztán gyerek, az idő mindegy, 30-35-40 évesen, majd alakul...

Ezzel szemben a nők sietnének, mert félnek hogy mire sikerül kifutnak az időből, meg egyébként is mi nők ebben alapból köülöünbözünk a pasiktól ősidők óta (persze vannak kivételek) hogy hamarabb és intenzívebben tör ránk a babázhatnék.

Plusz: a nőkre jellemző inkább az is, hogy ha elhatározzá hogy na akkor baba, elkezdik bújni a netet és mindenféle teát isznak, bogyót szednek, aztán felírják a netre hogy "ma pé-m van, szerintetek még a holnapi szexből is lehet baba?" Na a pasik nem ilyenek, ők ebben lazábbak ahogy írtam fent. Ők szexelnek és kész.

Aztán a ők, ha közeledik a mensi napja, felírják a netre hogy "szúrkál a hasam, kicsit émelygek, szerintetek baba?"

A pasik -ha ők lennének a biológialag érintett felek- ha már késik 1-2 hete, vennének egy tesztet.

A nők, ha negatív, felírják a netre "szerintetek ha még a cickateát is iszom terhes lehetek?"

A pasik nem csinálnak semmit, csak továbra is szexelnek.

Aztán kövi hónapban kezdődik elölről a körforgás, egészen addig, amíg pozitív lesz a teszt, amikor os a pasik örülnek vagy izgatottak lesznek, a nők meg kiírják a kérdést a netre: "szerintetek ez pozitív?"

Egyszerűen mi többet foglalkozunk a dologgal, a biológiao órnk, hormonok és anyai érzések miatt.

Ennek ennyire egyszerű okai vannak, semmi több.

2010. jún. 26. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ez épp pont fordítva van. Csodálatos férjem van és mielőbb babát szeretne. Nem idős 30 éves,de már nagyon vágyik rá, néha úgy érzem, jobban, mint én. Még csak próbálkozunk, de a kérdés láttán elmosolyodtam. Vannak kivételek! :)
2010. jún. 26. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz!Vannak kivételek.Mi 23 évesen ismerkedtünk meg a párommal,és 3 hónap múlva azt mondta,h gyereket szeretne,én meg csak pislogtam,h most komolyan beszél... Azóta (elsőre összejött,3 hónap ismeretség után) van egy kisfiúnk,és most dolgozunk fél éve a kistesón,ő nem akar jönni :(

Párom szeret főzni (hétvégén mindig övé a konyha...),ágyba reggeli,mikorra felkelek "konyhakész" a gyerek,ha olyan kedve van éppen akkor fürdet,de amúgy ő is úgy van vele,h ő keresi a kenyérre valót,én meg nevelem a gyereket... ez nálam így van rendjén... de néha elvárom,h átvegye a gyereket,és szó nélkül megcsinálja.

Sokat foglalkozik a gyerekkel,meg minden,szóval "jól jártam" vele.

2010. jún. 26. 21:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Örülök,hogy vannak kivételek!!És én ezt tartom természetesnek.

Viszont,a hétvégén voltunk egy társaságban és ott volt egy srác,akinek egy 1 éves kisfia van(a párja nem volt ott,ezért írom így).Imádja,szereti,Ő az élete értelme-így fogalmazott.Aztán hozzátette,csak nem ettől a nőtől kellett volna.Nekem,nagyon elszomorító volt hallani Tőle.Aztán eszembe jutott amit egyszer a férjem mondott nekem.Azt mondta,ha soha nem lesz gyerekünk,akkor sem válnánk el.Ő tőlem akar gyereket,nem mástól.

Még egyszer köszi mindenkinek!

2010. jún. 28. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!