Van itt olyan pár, aki úgy döntött, nem akarnak gyereket?
Szia!
Az én közvetlen környezetemben 2 pár is van, akik nem szeretnének gyermeket.
Miért kérdezed?
Szia!
Én is ismerek olyan párt, akinek nem kell gyerek. Van egy vadászgörényük...:S
Miért nem?
35F
10.06-22:08 vagyok.
Több nézőpontból is. Párat leírok Neked. Alapjáraton amiatt, mert nem érezzük hiányát. Semmi belső késztetés nincs bennünk. Túlságosan szeretjük egymást ahhoz, hogy valakit magunk közé engedjünk, még ha az egy gyerek, akkor is.
Másik ok a társadalmi halál (micsoda nagy szavak:)), semmi toleranciát nem látok az utcán. Prolik vagyunk mindketten. Kiküzdöttünk magunknak egy életszínvonalat, és ebből nem akarunk lejjebb adni. Utoljára, hogy ne csak többesszámban beszéljek: szeretem a biztonságot, felmérek minden kockázati tényezőt. Ha valamelyikünk egyedül maradna egy gyerekkel...anyám három gyereket nevelt fel egyedül. Tudom, miről beszélek. Csak annyi a különbség, hogy akkoriban nem volt ekkora fogyasztás, lehetett 3 féle nadrágot kapni, és nem lógtál ki a sorból. Ma már egy szegény családból származó gyerekről messziről látszik, hogy otthon csóróság van. A gyerekedet akár már oviskorban is -önhibádon kívül-a lúzerek közé szorítod azzal, hogy nem tudod megvenni neki mondjuk az éppen menő márka cipőt. Hát röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!