Másnak a szülei is így beleszólnak, hogy mit csinál?
Dél körül főztem egy kávét magamnak, mert péntek óta szinte folyamatosan csak alszom. Ma délelőtt is végig aludtam.
Most megint főztem egy kávét, mert úgy érzem, megint tudnék aludni, de nem akarok, mert ez már nem normális, amennyit alszom.
Apám beszólt, hogy 'két órán belül ez már a második kávéd'
18l
Nem. Szerencsére nagyon lazák. :)
17/l
lehet vashiányod van, azért aludnál állandóan, vagy későn fekszel le, talán stresszelsz
gondolom nem a semmi miatt szólt be
Én 20 éves vagyok, 2 éve egyetemista, de nálam is ugyanez megy, ami nálatok! Ki nem állhatom, már nagyon elegem van. Múltkor pl zsemlét akartam enni, erre anyám elkezdett belem üvöltözni, hogy miért kell a drága zsemlét ennem (lisztérzékeny vagyok, a zsemlém valamivel drágább, mint a kenyerem), miért nem jó nekem a kenyér. Mikor kiakadtam én is, hogy mit mondogat, megfenyegetett, hogy többet nem is vesz nekem semmit, aztán meglátjuk... szép, nemde?!
Vagy ha pl a macskám a szobámban van, fogják, és kizavarják (sokszor meg is ütik, bántják)... mintha közük lenne ahhoz, mi van a szobámban. Borzasztóak, nem fogom sokáig bírni. 20 éves vagyok, nem fogják fel, hogy vannak már dolgok, amikbe nem kellene beleavatkozni és amihez semmi közük. Persze, ez az ő házuk stb., de a másik ember magánügyeit akkor is tisztelni kellene.
Pl tök szeretek főzőcskézni. De eddig azért nem tanultam meg szinte semmit, csak pár kaját, mert ha nekiállok a konyhában valaminek, anyám vagy apám egyből jön oda beleokoskodni, kritizálni, amit csinálok, ha pedig visszaszólok, elhordanak mindenfélének. Inkább akkor eszem szendvicset, abba talán még nem kötnek bele. Vagy ha pl takarítok, vagy csak kiülök az udvarra, folyton jönnek a beszólogatások... Szóval nem könnyű, megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!