Miért is hagyjam abba az ivást?
Akkor minek fogyasztod az alkohol állományt, inkább gyógyszerezd be magad és megvan oldva.
"Kedvességet" félretéve az még is mire jó, ha leiszod magad? Én is a padlón vagyok és úgyérzem, hogy az utolsókat rúgom, de azt is tudom, hogy az alkohol, a cigi, a drogok, vagy bármilyen más sz*r baromira nem fogja megoldani a problémáimat, csak méginkább egy szerencsétlen csődtömeg leszek.
Olyan családból származom, ahol nagyjából minden második ember alkoholizmussal küszködött és jó részük sajnos ennek a szövődményeibe is halt bele. A rokonaim (voltak) és szeretem őket a mai napig, de ha valaki fájdalmában taj részegre issza magát az számomra egy végtelenül gyenge ember, nulla akaraterővel.
Fel kell kerekedni és így vagy úgy megoldani a gondokat. Nem, jelen pillanat én sem látom a kiutat, hogy kire támaszkodhatnék és milyen célt találjak az életemnek, de az biztos hogy az ivás nem megoldás semmire!
"Erre szakított velem a barátom". Csodálod? Egy alkoholista NŐ vagy, undorító. Leszartad a barátod érzéseit, csak hogy meglegyen a napi x liter bor, hogy neked jó legyen.
Ne hagyd abba. Buta vagy mint a föld, más lehetőséged már nincs, csak az alkohol.
Csak gratulálni tudok, amiért elb.sztad az egyetlen életed. És jobb esetben nem csak a sajátod, hanem a szüleidét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!