Anyu azt akarja, hogy hagyjam abba az egyetemet. Mit tegyek?
Egy vidéki egyetemre járok már második éve. Ott is lakok koleszban. 2 hetente járok haza, pl ezen a hétvégén is otthon voltam. Anyu egyszer csak azt mondja, azon gondolkozott, hogy abba kéne hagynom az egyetemet mert senki nincs aki vigyázzon a húgomra. Ő 8 éves. Eddig anyu vigyázott rá, de kapott egy munkát, reggeltől-estig ott van.
Apu külföldön dolgozik, nagyszülők nincsenek, babysitterre nincs pénzünk, a napközi csak 4 óráig tart.
Én nagyon szeretem a tesóm és én sem akarom hogy egyedül legyen, vagy baja essen, de az egyetemet is nagyon szeretem, jól tanulok, nagyon sok munkám van benne.
Tudom, hogy ez a dolog nem csak pár nap vagy hét lenne, mert ha anyu nem megy máshova dolgozni ez így lesz hosszú évekig. Apu csak nagyon ritkán jön haza.
Nem tudom mit tegyek, elvagyok keseredve. :(
Persze, hogy aztán ott végezd ahol anyád!
Nem is értem, hogy lehetnek ilyen szülők, a jövőd és az életszínvonalad függ ettől. Nem te vállaltad a gyereket.
Nem a pénz miatt akarja hogy abbahagyd?
Húgod osztálytársnője családjánál megoldhatatlan hogy ellegyen kora estig?
Könnyebb munkát vállalni a kolesz mellett amiből kijön egy babysitter?
Apukád esetleg nem tudná rendezni a gyerekcsősz költségeit?
Ne hagyd abba az egyetemet, fenti megoldások valamelyike csak járható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!