Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felkereshetem a volt párom...

Felkereshetem a volt párom ennyi idö és esemény elteltével, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Sokáig jártunk fiatalon, majd szétmentünk. Késöbb barátkoztunk, de a távolság meg az akkori párom miatt abbamaradt. Ö az elmúlt pár évben görcsösen meg akart állapodni. Majdnem sikerült is neki, de végül nem lett családja. Bö 2 éve nen beszéltünk. Már nem jár jegyben a lánnyal fél éve. Sokat eszembe jut... Felkereshetem, vagy ennyi idö elteltével, meg hogy ennyi minden történt az életében, már hülyének nézne, hogy még mindig fogalkoztat?

Ti mit gondolnátok ilyen helyzetben?

25N

2012. ápr. 3. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a mondást?

"Felmelegítve csak a töltött káposzta jó"

Na ez a helyzet a régi szerelemre is. Én ennyi idő eltelte után már nem keresném az ex társaságát,mert nincs értelme.Te csak egy álmot kergetsz..

2012. ápr. 3. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem haraggal váltatok el, miért ne kereshetnéd fel. Mint barát is érdeklődhetsz felőle nem?! :)
2012. ápr. 3. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, még1 közhely de nem véletlen találták ki: "ami nem megy nem kell erőltetni". Én nem fogadtam meg és sírás lett a vége. Ha akkor nem működött,most mitől lenne más?
2012. ápr. 3. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha felkeresed, akkor megnyugszol, hogy megtetted a magadét és nem álmodozol, és ki tudja, lehet, hogy neki is eszében vagy.
2012. ápr. 3. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólok írása mind tökéletesen igaz! De ha foglalkoztat, szerintem úgysem fogod kibírni (magamból kiindulva :)). Szerintem keresd fel, eldumáltok egy kávé mellett, mi baj lehet?!
2012. ápr. 3. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
pl attól lenne most jobb, h már nem tinédzserek... én felkeresném a helyedben. egy próbát megér.
2012. ápr. 3. 19:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Várom, hátha lép ö. Hisz ha érdekelném keresne. Bár ö nagyon félénk. Meg hát én sem keresem, hiába érdekel...

Jó lenne csak beszélgetni egyet. Abból még bármi és semmi is alakulhat :D

2012. ápr. 3. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Keresd meg. Írj neki egy levelet, hogy hogy van, meg milyen rég találkoztatok. Ha veszi a lapot, akkor ő kéri majd, hogy fussatok össze. :)
2012. ápr. 3. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok pontosan.Igaz mi kicsit haragba is váltunk el,vagyis inkább én.Megmondtam neki soha ne keressen,de ugye eltelt az idő,és meg békéltem.Sokat agyalok hogy felkeresem sőt szeretném is de nem merem.Büszkeség is meg a félénkség is közre játszik.Meg hát ő sem keresett.ÉS nem szeretném újra kezdeni csak érdekel mi van vele.Pedig csak be kéne jelölnöm egy helyen :)
2012. ápr. 3. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!