Melyik volt életed legboldogabb időszaka? És a legboldogabb esemény? (kort és nemet kérnék)
21 és 23 éves korom között.
az esemény nem ehhez kötődik: esküvő és gyerekszületés
29/N
nekem a legboldogabb napom aznap volt mikor összejöttem a barátommal és kb az utána következő 2-3 hónap
az a nap olyan volt hogy minden összejött és életem legcsodálatosabb élményeként jut mindig eszembe
azóta is együtt vagyunk de az a 2-3 hónap amikor egymással ismerkedtünk és erre-arra mentünk együtt az nagyon szép időszak volt :)
20/L
10 éves koromig,majd most az elmult 10 évem.Most 52 éves vagyok.
42 voltam mikor elváltam,és eddig együtt éltünk a gyerekeimmel.Most egyedül maradtam és szar.
legjobb
0-8 kb...
és a legboldogabb amikor összejöttem az előző barátommal .. wáá joovolt minden :D aztán az elkövezendő idöszak mikor vele voltam..:) de már vége:(
Még csak 19 vagyok, de egész életemben boldog voltam. itthon mindenem megvan, mindent megkaptam édesanyámtól, jó helyen taníttatott és minden probléma nélkül felnőttem, szeretetben.
Életem legboldogabb eseménye? 2 is van. Az egyik, amikor 4. próbálkozásra sikerült az angol nyelvvizsgám, a másik amikor hívott az edzőm, hogy bekerültem a korosztályos nemzeti válogatottba.
Illetve amikor nagypapám túlélt egy agyvérzést és az orvos azt mondta a szemünkbe, hogy ő a legmázlistább öreg a Földön, teljesen fel fog épülni. :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!