Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt életed legboldogab...

Melyik volt életed legboldogabb időszaka? És a legboldogabb esemény? (kort és nemet kérnék)

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 19:58
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen eljutottam külföldre egy goafesztiválra, majd ozorára, olyan békesség terjengett bennem végig hogy az leírhatatlan, nyugalom volt, feküdtem sokat és csak úgy néztem az eget. na akkor voltam a legboldogabb, semmi nem nyomasztott, semmi nem fájt...

a másik idén nyáron történt meg, a barátomat úgy ismertem meg, hogy kicsit összegabalyodtunk egy buliban, én utána elmentem egy fesztiválra külföldre, a nevét nem tudtam, se a számát, de folyton az eszemben járt, és mikor hazamentem tök véletlenül láttuk meg egymást az utcán és kb a nyakamba ugrott, ő is úgy várt rám mint én ő rá... leírhatatlanul boldog voltam:) 18/L

2010. jan. 31. 10:29
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
A legboldogabb a gyerekkorom volt,kb 18 éves koromig.Utána is kb. 26 éves koromig, csak ugye, az már több gonddal járt,munka ,gyerekek születése,stb.A legboldogabb esemény, amikor sikeresen leérettségiztem, a házasságkötésem, és a gyerekek születése. De ami kb 26 után jött, már nem igazán nevezném boldog időszaknak. 41/nő
2010. jan. 31. 10:30
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
amikor összejöttünk a férjemmel,az elsö pár hónap nagyon jo volt,es amikor megszületett a kisfiam:)
2010. jan. 31. 13:12
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
A festményes sztori elég durva nagyon szerencsés vagy:-)))Szinte filmbe illik.Én tavaly julius 26.ka ota vagyok a világ legboldogabb embere:-)
2010. febr. 3. 16:24
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megtudtam, hogy felvettek abba a középsuliba, amit már 5.-es koromban kiválasztottam. :) Az elmúlt fél év ebben a suliban életem legboldogabb időszaka, mert végre találtam barátokat, akiket nagyon szeretek! :) Ráadásul van egy pasijelöltem is, de barátnője van, mégis örülök, hogy szerelmes vagyok belé.(először vagyok szerelmes) Ez de gázul hangzik.:D

14L

2010. febr. 3. 17:40
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

hát boldog időszak végülis az egész életem - persze vannak problémáim,mint mindenkinek, de akkor is.

Legboldogabb pillanat,amikor tavaly a szülinapomon a párom megkérte a kezem, meg az is,mikor megkérte apumtól és volt nagy ölelkezés,pityergés :)

21/L

2010. febr. 3. 19:23
 37/48 anonim válasza:
100%

13-15, sok probléma, szomorúság, de mindenre megoldás, rengeteg szabadság, a vele járó felelősségek, célok, siekrek, kitűzések, vasakarat, rengeteg szép emlék, élmény, önmagam, a személyiségem megismerése..

(18L)

2010. febr. 3. 19:34
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Esemény: amikor megszületett az öcsém, és hazahozták a kórházból (5 és fél éves voltam)

Időszak: kezdete 3 éve, azóta is tart :) A szüleim elváltak, és elköltöztünk anyával és öcsémmel, azóta nyugodtság van :)

23L

2010. febr. 3. 20:23
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a gyerekeim születtek és az azt követő időszak az ovis koruk végéig minden probléma ellenére nagyon szép volt. A gyerekek abban az időszakban egy külön csodát mutattak meg nekem. Most 37 éves vagyok és nő.
2010. febr. 3. 22:38
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt amikor megszülettek a lányaim és láttam őket felnőni,és amikor megtanítottam őket az életre.

Most ,hogy felnőttek és kirepültek,én elváltam , volt egy gyönyörű korszak az életembe.Megismerkedtem egy fantasztikus fiúval aki teljesen levett a lábamról.Ez a szerelem a mai napig is tart:D

38 vagyok.

2010. febr. 4. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!