Melyik volt életed legboldogabb időszaka? És a legboldogabb esemény? (kort és nemet kérnék)
13 évesen eljutottam külföldre egy goafesztiválra, majd ozorára, olyan békesség terjengett bennem végig hogy az leírhatatlan, nyugalom volt, feküdtem sokat és csak úgy néztem az eget. na akkor voltam a legboldogabb, semmi nem nyomasztott, semmi nem fájt...
a másik idén nyáron történt meg, a barátomat úgy ismertem meg, hogy kicsit összegabalyodtunk egy buliban, én utána elmentem egy fesztiválra külföldre, a nevét nem tudtam, se a számát, de folyton az eszemben járt, és mikor hazamentem tök véletlenül láttuk meg egymást az utcán és kb a nyakamba ugrott, ő is úgy várt rám mint én ő rá... leírhatatlanul boldog voltam:) 18/L
Amikor megtudtam, hogy felvettek abba a középsuliba, amit már 5.-es koromban kiválasztottam. :) Az elmúlt fél év ebben a suliban életem legboldogabb időszaka, mert végre találtam barátokat, akiket nagyon szeretek! :) Ráadásul van egy pasijelöltem is, de barátnője van, mégis örülök, hogy szerelmes vagyok belé.(először vagyok szerelmes) Ez de gázul hangzik.:D
14L
hát boldog időszak végülis az egész életem - persze vannak problémáim,mint mindenkinek, de akkor is.
Legboldogabb pillanat,amikor tavaly a szülinapomon a párom megkérte a kezem, meg az is,mikor megkérte apumtól és volt nagy ölelkezés,pityergés :)
21/L
13-15, sok probléma, szomorúság, de mindenre megoldás, rengeteg szabadság, a vele járó felelősségek, célok, siekrek, kitűzések, vasakarat, rengeteg szép emlék, élmény, önmagam, a személyiségem megismerése..
(18L)
Esemény: amikor megszületett az öcsém, és hazahozták a kórházból (5 és fél éves voltam)
Időszak: kezdete 3 éve, azóta is tart :) A szüleim elváltak, és elköltöztünk anyával és öcsémmel, azóta nyugodtság van :)
23L
Nekem az volt amikor megszülettek a lányaim és láttam őket felnőni,és amikor megtanítottam őket az életre.
Most ,hogy felnőttek és kirepültek,én elváltam , volt egy gyönyörű korszak az életembe.Megismerkedtem egy fantasztikus fiúval aki teljesen levett a lábamról.Ez a szerelem a mai napig is tart:D
38 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!