Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt életed legboldogab...

Melyik volt életed legboldogabb időszaka? És a legboldogabb esemény? (kort és nemet kérnék)

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 19:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
2-5 ig meg 15től 19ig. A legboldogabb pedig az érettségi bankettemen voltam, mert annyi szeretetet kaptam, mint még azóta sem soha.
2010. jan. 30. 20:47
 22/48 anonim ***** válasza:
98%

Mindig nagyon boldog voltam, most is az vagyok, a szüleim mindent megadtak / megadnak nekem, szerelmes vagyok a barátomba, sok barátom van, imádom a sulimat, jól tanulok, imádom a családomat.

Legboldogabb események...Hát, talán amikor megtudtam, hogy felvettek a városunk gimijébe, ami a világ legjobb sulija:):) De amúgy nemigen tudok egyet kiemelni.

17L

2010. jan. 30. 20:49
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó a kérdés, még jobbak a válaszok! :)

Nekem úgy 25-26 éves korom után, amikor körvonalazódott, hogy melyek a fontos dolgok számomra, mit akarok az élettől, és elkezdtem tenni érte, és párhuzamosan igazi barátokra tettem szert, akik valóban mellettem vannak, részben közös az életünk, együtt töltjük a hétvégéket, napi szinten beszélünk, nem csak havonta megiszunk egy kávét és rohan ki merre lát. Ezzel párhuzamosan a kinézetemben is meg mertem valósítani azt a merészséget, amire korábban csak vágytam. Valamilyen szinten felszabadultam minden téren, valóban elértem, hogy egyáltalán nem befolyásolja a tetteimet, döntéseimet más emberek véleménye, a konvenciók, stb. Ez az időszak szakmai és művészeti sikerekkel egészült ki - ezek közül az egyik a legjobb esemény számomra. Meg a sok koncert, pl. 2007 Miskolc Operafesztivál: Therion - akinek a zene központi szerepet játszik az életében, annak katartikus élmény ilyenre eljutni, de ezt nem fogja mindenki megérteni :) És amikor eljutottam Németországba egy fesztiválra - igazából az utazások a legkedvesebb emlékeim, legyen akár tanulmányút, akár körülnézés, akár koncert, fesztivál céljából...

Nem mondom, hogy nehézségei nem voltak, de alapvetően ezekben az években jobban önmagamra találtam, és jobban ki tudtam állni magamért, mint korábban bármikor.

Persze szép emlékeket adnak a szédült boldogság pillanatai, amikor sikerült összejönnöm valakivel, akivel veszettül akartam - de ezek nem maradtak tartósak. Mostani kedvesemmel nagyon nehezen jöttünk össze, úgyhogy ez nem volt éppen rózsaszín, de nyilán tele volt, és ami még fontosabb: van szép pillanatokkal...

29/n

2010. jan. 30. 20:56
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
20:26-os... nemet nem írsz...de ha férjhez mentél, gondolom nő vagy...jobb esetben
2010. jan. 30. 21:13
 25/48 anonim ***** válasza:
86%
Egerben éltem át életem eddig legszebb élményét(2009.május 22.),amikor a szökőkútnál voltunk vmilyen szálloda mellett.Az a szép kút,a napsütés,az emberek,akik körül vettek..mind-mind csodálatos emlék.Na meg Szilvásvárad(L) visszavágyok oda.Üzenem az egrieknek és a szilvásváradiaknak innen Győr-Moson-Sopron megyéből,hogy nagyon szép helyen laktok,és becsüljétek meg Bogácsot is,na meg a Viktória Apartmant!!!:D nemcsak az apartmant,hanem a diákszálló részét is.És az Aggteleki Cseppkőbarlang is örök élmény..Hangversenyterem(L)örök emlék:)
2010. jan. 30. 21:18
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elöször voltam szerelmes, még 14 évesen, az a fajta "Semmiért egészen" szerelem volt, és jó visszagondolni, hogy lehet valakit önzetlenül ennyire szeretni. Persze már vége:)

Aztán amikor a kedvesem megkérte a kezem. Ő elég konzervatív, nekem csak annyit mondott, hogy négyszemközt akar apukámmal beszélni, szóval elkezdtek beszélni, én meg az ajtó mögött hallgatóztam:D Fél éve "jártunk" akkor.

Aztán amikor kislány voltam, és a mamám tanított sütni-főzni, és én voltam a kedvenc unokája. Sajnos már nem él:(

A másik meg a főiskola, mert végre tudom egyre biztosabban, hogy közelebb vagyok a célomhoz:)

2010. jan. 30. 22:07
 27/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ.:) Várom még, jó ezeket olvasgatni.
2010. jan. 30. 22:19
 28/48 anonim ***** válasza:
68%

21.13-as: pont azért nem írtam nemet, mert ha férjnél vagyok, akkor logikusan kikövetkeztethető. :)

Azt figyeltem meg, hogy egy olyan válaszadó sem volt, akinél a pénzhez kapcsolódott volna a boldogság. Jó ezt látni.

2010. jan. 30. 22:29
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Legboldogabb 34 évesen voltam, mikor összejöttem egy fiatalkori nagy szerelmemmel. Nem tartott sokáig, olyan szinten törte össze a lelkem, hogy komoly mentális próblémáim lettek. Most már a legboldogtalabb vagyok, mert nem akar elengedni, pedig nekem csak úgy lenne esélyem még az életben a bolgogsághoz, ha újra kezdhetném az életem, nélküle.
2010. jan. 31. 07:19
 30/48 anonim ***** válasza:
91%
az egész gyerekkorom nagyon boldog volt, és most is az vagyok. 15-18 éves korom között viszont elég sok rossz történt velem. A legboldogabb esemény pedig az esküvőm volt 2006-ban, és az a pillanat mikor tavaly februárban először láttuk a kislányunkat az ultrahangon. Sose felejtem el a férjem arcát! Pedig nem egy elérzékenyülős típus. 27/nő
2010. jan. 31. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!