Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt életed legboldogab...

Melyik volt életed legboldogabb időszaka? És a legboldogabb esemény? (kort és nemet kérnék)

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 19:58
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

2éve kezdődött, mikor megismertem a páromat, ismerkedtünk, randizgattunk, szerelmesek lettünk:) az egyik legboldogabb pillanat, mikor megtudtuk, babánk lesz, utána a terhességem, és ami a pont az I-n, mikor előszőr felsírt a kisfiunk.

Azóta is szerelmesek vagyunk, mélyültek az érzések:)

23L

2010. febr. 4. 12:13
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

legboldogabb időszak: mikor az esküvőmre készülődtem. legboldogabb pillanat három van: amikor felébredtem az altatásból és behozták a lányom, amikor az esküvőm volt, és amikor szülés után 5 hónappal felvettem az érettségi ruhámat, és jól állt :)

28/L

2010. febr. 4. 15:01
 43/48 anonim ***** válasza:
0-6 éves koromig, majd jó 22 évvel később, amikor megszülettek a lányaim. Most jelenleg válok, de mégis boldog vagyok, mert van valaki akibe szerelmes vagyok, 48 évesen! N
2010. febr. 4. 19:20
 44/48 anonim ***** válasza:

legboldogabb esemény: 11 évesen eljutottam 3 hétre Balira

legboldogabb időszak: kb. 1-1,5 évet leszámítva az életemből mindig is boldog voltam

17/F

2010. febr. 4. 19:42
 45/48 anonim ***** válasza:
Esemény 27/L egy hónap Egyiptomban :D Határtól határig végigutaztam mindent :D Igaz ráment az addig összerakott pénzecském java, de megérte :D
2010. febr. 4. 20:22
 46/48 anonim válasza:

26-27

Magas,kopasz félisten :))Imádtam minden vele töltött pillanatot ....

28L

2010. febr. 4. 23:20
 47/48 anonim ***** válasza:
"Azt figyeltem meg, hogy egy olyan válaszadó sem volt, akinél a pénzhez kapcsolódott volna a boldogság. Jó ezt látni." - konkrétan igen, de azért a pénznek abban volt szerepe, hogy az ember általa jut el - nem kell nagy dolgokra gondolni - de fesztiválokra, koncertekre, kisebb utazásokra, melyek maradandó élménnyel ajándékozzák meg. Valamennyi kell sajnos.
2010. febr. 5. 00:49
 48/48 anonim válasza:

16

F

nekem az mikor az urologian fingottam eggyet es be kulaztam kepzeld az orvos h visgalt meg

2010. aug. 20. 01:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!