Azt hiszem 7 és 14 éves korom között voltam a legboldogabb. Életem legboldogabb eseménye pedig az volt, hogy elmentünk érettségi után a legjobb barátnőmmel a vidámparkba, és gondok nélkül önfeledten nevettünk bele a napsütéses színes világba ! (19/l)
2010. jan. 30. 20:17
12/48 anonim válasza:
ugyan mit lehet azon lepontozni, ha valaki leírja, mikor volt a legboldogabb időszaka az életében????!!!!érthetetlen
2010. jan. 30. 20:22
13/48 anonim válasza:
amikor letettem a búvárvizsgát !
15l
2010. jan. 30. 20:22
14/48 anonim válasza:
az utóbbi 3 év a párommal. és mikor bejelentette hogy szeretne majd tőlem gyereket, és velem szeretné leélni az életét. (de ez sajnos nem így lett:( )
25/L
2010. jan. 30. 20:23
15/48 anonim válasza:
A legboldogabb időszak az a 4 év, míg szakközépbe jártam.Annyira jó volt... :) Esemény: az a pillanat, amikor először a kezemben foghattam a kisfiamat, az felejthetetlen. :) 28/N
2010. jan. 30. 20:23
16/48 anonim válasza:
2006 óta, jelenleg is tart. Azóta vagyunk együtt a férjemmel. Az elmúlt fél év, amit kettesben töltöttünk külföldön, a hab volt a tortán.
24 éves nő
2010. jan. 30. 20:25
17/48 anonim válasza:
Amióta férjhez mentem. (15 éve) A szerelmem, a gyermekeim, szakmai sikerek. Ők/ezek folyamatos események. Emellett eltörpülnek, és apróságnak tűnnek olyan dolgok, hogy pl egy ócskásnál fillérekért vettem egy "gyanús" festményt, amiről kiderült, hogy egy eredeti valami, és annyit ért, hogy lakást tudtam belőle venni. 37 éves vagyok, nemet nem írok. :)
2010. jan. 30. 20:26
18/48 anonim válasza:
3-12 éves koromig:D imádtam játszani, kisgyereknek lenni. legboldogabb esemény akkor volt, mikor megtudtam, hogy felvettek az ország egyik legjobb sulijába, aztán később az, hogy egyéni film kategóriában az én filmem lett a második legjobb egy neves pályázaton:) de volt sok sikerélményem.
16/L
2010. jan. 30. 20:27
19/48 anonim válasza:
Amikor a legjobb barátnőmmel elutaztunk nyaralni, amikor megkaptam az érettségit, amikor megszületett Nővérem kisfia... Sok ilyen pillanat volt :)
2010. jan. 30. 20:38
20/48 anonim válasza:
A legboldogabb időszak talán a 21-24 éves korom közötti időszak.
Legboldogabb esemény, amikor a volt párom a szakítás után 1,5 évvel (amit én kezdeményeztem, csak később rettenetesen megbántam,de ő erről nem tudott) bevallotta, hogy annak ellenére, hogy másik barátnője lett, még mindig engem szeret.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!