Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt inkább hagyjam?

Szerintetek ezt inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Ismerek egy férfit 3 éve, aki most 23éves. Rengeteget beszélünk, nagyon jó a kapcsolatunk. Igazából szerelmesek is vagyunk egymásba, de a korkülönbség miatt nem igazán tudnám hogy hogy sülne el.

Pluszba a családom sem támogat, sőt inkább ellenkeznek!

Szerintetek mit tegyek?

14L

2012. ápr. 12. 19:38
 1/7 jgorcid válasza:
100%
Szerintem hallgass a szüleidre.
2012. ápr. 12. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad, ebben a korban még sok ez a korkülönbség, nem is értem a srácot, mi a közös nevező köztetek.
2012. ápr. 12. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Egy 23 éves pasi nem lesz szerelmes egy 14 éves lányba. Ezt hidd el nekem.
2012. ápr. 12. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Egy 23 éves hapsi csak le akar fektetni téged, aztán otthagyni. Hidd el az ilyenek mint te, csak a szexre jók neki.
2012. ápr. 12. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

3. - egy ismerősöm 21 volt mikor beleszeretett az akkor 13 éves barátnőjébe

6 éve együtt vannak, a csaj most 19

2012. ápr. 12. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:

♥ :) De aranyos:)

Így soknak tűnik igen, de gondold el, ha te leszel 20 éves Ő 29 úgy nem is tűnik olyan gáznak nem?

Bár így, fiatalka vagy hozzá persze, én csak akkor mennék bele,ha biztos lennék abban, hogy nem csak arra, és akkor ha biztos ott tudnám hagyni hogyha úgy érzem, jó Ő csak kihasznál.

Mindenképp akkor ha meg van a fiúhoz az eszed, mert rafináltak, nem tudhatod...

...'Jobb félni..mint megijedni' 14L

2012. ápr. 12. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Úristen bocsi. Nem tudom miért írtam 14-et kétszer is. 17-et akartam. 14 évesen tényleg fura lenne...
2012. ápr. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!