Felkeressem régi nagyon jó barátnőmet, vagy ezek után inkább hagyjam veszni a dolgot?
Miután elváltatok te is mindig kerested őt (telefonon stb.) vagy csak ő téged? Mert én azért vesztem össze 1éve a barátnőmmel, mert mindig csak ő hívott, pedig én is nagyon szerettem őt. Lehet neki is ez a baja, hogy elege lett hogy mindig csak ő keresett, és te meg csak most, hogy nem jelentkezik.
Ha nem ez a baja, mert te is mindig kerested, akkor az lenne a legjobb ha írnál neki egy üzenetet (email-t, levelet, vagy akár hívd fel) és mond el neki hogy mennyire hiányzik, meg a régi idők amikor olyan jól megvoltatok, és hogy most is jó lenne találkozni, meg persze mondja el hogy mi történt. Lehet valami apróság miatt megsértődött ami szerinted semmiség és nem is tudod mi az, de lehet neki rosszul esett. Így nehéz megállapítani, csak ő tudhatja :)
Szia!
Nehéz eset, az biztos.
Azt írtad, hogy voltál az esküvőjén, de utána meg írtad, hogy élettársa van. Vagy csak félreírás volt, és ő volt a tiéden? Mindegy is. Nekem eszembe jutott egy dolog, távoli rokon esetéből kiindulva. Az egyik nőnek nem lehetett babája, és emiatt nem akart tudomást venni rokonának a babájáról. Utána már nem kereste, ha beszéltek is, sosem kérdezett a babáról.
Egy ötletet tudok csak adni, hogy kérdezd meg őt, miért tér ki előled. Lehet, hogy nem emiatt, de akármi is az, jó lenne megtudni, és tisztázni.
Az én mindenki-kedvence-laza-csávó barátom is terrorban tartott otthon és eltiltott mindenkitől, szóval ez nem garancia.
Az is simán lehet, hogy már nem érez magához olyan közel, hiszen más fordulatot vett az életetek. Talán már nincsenek közös témák és programok, amiket megoszthatnátok egymással. Az is lehet, hogy valamitől sokkal elfoglaltabb lett mostanában, és már nincs ideje ápolgatni a hajdani jó barátokkal a kapcsolatát, hanem akadnak ennél fontosabb dolgok is az életében.
Szerintem hívd fel, beszélgess vele, és próbáld meg kimozdítani, áthívni magadhoz, vagy megbeszélni valami közös programot. Ha nem akarja, akkor búcsúzz úgy, hogy hívjon, ha lesz egy kis szabadideje.. És várj egy darabig. Onnantól már nem rajtad múlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!