Felkeressem vagy hagyjam inkább?
Figyelt kérdés
Egy férfi nagyon megbántott akivel elég jóban voltam.Én megírtam neki hogy ne keressen soha többet.De nagyon hiányzik és valamiért azt érzem fel akarom keresni hogy beszéljünk.De ha annyira fontos lennék neki biztos keresne a kérésem ellenére legalább annyira hogy bocsánatot kérjen.Igazam van?Felkeressem ezek után?2012. febr. 4. 17:41
1/14 anonim válasza:
Jól írod, ha fontos lennél neki, akkor keresne. Mivel nem keres, így nem is vagy fontos neki.
Te semmikép ne keresd! Te vagy a megbántott fél, nem neked kell indítványoznod a békülést. Hidd el, ezzel meg lettem már alázva rendesen, és mai napig bánom, hogy még én voltam, aki kuncsorgott.
2/14 anonim válasza:
Nos, ha kerek perec megírtad neki hogy hagyjon békén és a továbbikban nem vagy rá kíváncsi, akkor nem is fog keresni. Legalábbis ez nem jelenti azt, hogy nem sajnálja ami történt. Nyilván nem tudjuk mi történt és hogyan, enélkül meg elég nehéz választ adni.
3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nem akarom már feszegetni,a lényeg hogy megalázó helyzetbe hozott vagy inkább megalázott,és részeg volt de ez nem kifogás.NAgyon hiányzik,és azt is tudom hogy ő nem ilyen nyalizós tipus.
2012. febr. 4. 17:56
4/14 anonim válasza:
Igazad van abban,hogy ezer százalékra keresne Téged,ha kicsit is érdekelnéd,ha érdekelné,mi van Veled.Minimum egy bocsánatkérés erejéig.Mivel ez nem történt meg eddig,így Neked sem kéne foglalkoznod Vele,bármennyire is hiányzik.Most kell a legerősebbnek,és persze büszkének lenni!
5/14 anonim válasza:
Tiszteletben tartotta a döntésedet, már ez is baj? Én biztosan nem várnám, hogy olyan ember keressen, akinek azt mondtam, hogy soha többet ne keressen. Mondjuk nem is akarnék vele semmiféle kapcsolatot felvenni. :) Azt hiszem, hogy Te akkor bizony túlreagáltad egy cseppet a helyzetet és csakis Te lehetsz az, aki a következő lépést megteszi.
6/14 anonim válasza:
Hagyd.
Egy kolléganőm hasonló helyzetben volt, kért egy újabb találkozást, elmentek egy 3 napos wellness hétvégére. 1 nap után sírva jött haza.
7/14 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj de jogosan küldtem el mivel megalázott elég csúnyán.Mások azt mondták még a bocsánatkérését se fogadjam el,én meg azon gondolkodom hogy még én alázzam meg magam és keressem fel.De iszonyat hiányzik és szeretem is.
2012. febr. 4. 18:18
8/14 anonim válasza:
Ismét egy nő, aki önként és dalolva dobná oda magát további megalázásra. Szomorú.
9/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Volt olyan megbántásban részem, hogy még évek múlva se vagyok kíváncsi arra se, hogy él-e még a fickó. Úgy gondolom, hogy csakis ilyen esetben jogos olyat kérni, hogy ne keressen az illető többet. Te viszont ezt a döntést úgy hoztad meg, hogy igazából még ambivalens érzéseid vannak és a környezeted dönt(ött) helyetted. Ha most megkeresed és újra megaláz, akkor csak könnyebben dolgozod fel ezt az egészet, mert nem marad benned semmiféle hiányérzet. Persze, ha jobban szeretnéd mardosni még magad jó darabig, akkor csak nyugodtan. A legrosszabb, ami történhet, hogy kedves és normális lesz veled, bocsánatot kér vagy megpróbálja jóvátenni, amit tett. Ez esetben a környezetedet kell tudnod megbarátkoztatni azzal, hogy mégsem ez az ember a főgonosz. :)
10/14 anonim válasza:
Azóta ő már meg bánta amit tett, ő is ember mindennek oka van ami kettőtökön múlt. Tulajdonképp én be vállalnám vele a beszélgetést. Engem is meg aláztak, belém gázolta, csúnyán szakítottunk, ki borultam igaz nem ittam , de ki akasztottak, csak le kellett volna ülni meg beszélni. Meg az anyóst nem kellett volna le hozni, aki ossza az észt. Más nem tudom, hogy viselkedett volna, én mind a mai napig nem ismerek magamra, hogy mit ki tudnak hozni egyesek egy nyugodt emberből. Persze apósom sem ok nélkül kapott pár infarktust. Ha szereted azt nem ok nélkül teszed. Van benne valami ami számít. Hidd el benned is volt hiba, szóval az, hogy részeg volt, vagy akármilyen addig örülj, hogy nem csinált magával valamit. Amugy lehet, hogy úgy tünt , részeg. Ő is érző ember. A beszéd sok mindenzt tisztáz. Mindig az a kérdés, miről van szó. Talán félsz, hogy szemrehányást kapsz. Ő , biztos, hogy nem fog. Talán meg érteni fog, el fogadni. Például ezért van az, ha egy házasság meg romlik. De , nem égetnek föl mindent egymás közt. Akkor, idővel ki békülnek és össze jönnek, majd boldogabbak lesznek ,mint voltak. Mert, tanultak a hibályukból, és tudják azt kezelni. Nem . pedig meg ismerni egy másikat és ujból szembesülni a hibáinkal. Ne feled, mindig kettő ember kell ahhoz, hogy egy kapcsolat meg romoljon. Nincs csak te. Ok , okozat mindig összefügg. Van amugy ebben pszichológia is, hisz az életünk erről szól. De ha már érted,akkor nagyon egyszerű. Indulj ki abból, hogy melyik férfi született például alkoholistának. Vagy , amikor meg ismerted akkor az volt-e. Már egyszerű, mert ha mondjuk 2 -3 év mulva fogta meg a poharat, vagy lett agresszív, akkor kettőn ált a vásár. Mindig az a kérdés, ki mennyire látja be a hibályát. Amugy azt is tudni kell egy férfirő, mi a történések alapján hosszú távlatokban gondolkodunk és alakítunk ki véleményt amásikról. A nők a pillanatnyi érzések aélapján.Ezért szoktak veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!