Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felkeressem vagy hagyjam inkább?

Felkeressem vagy hagyjam inkább?

Figyelt kérdés
Egy férfi nagyon megbántott akivel elég jóban voltam.Én megírtam neki hogy ne keressen soha többet.De nagyon hiányzik és valamiért azt érzem fel akarom keresni hogy beszéljünk.De ha annyira fontos lennék neki biztos keresne a kérésem ellenére legalább annyira hogy bocsánatot kérjen.Igazam van?Felkeressem ezek után?
2012. febr. 4. 17:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Erre mondják : büszkeség és bal itélet. Meg mondtad neki ne keressen, de ő szégyenében nem is keres. Néha nem árt a felszín alá is nézni. Amugy azért van a telefon. Érzelem mentes. Majd ki derül. Lassú víz partot mos.
2012. febr. 4. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Meghoztál egy döntést most vállald a következményeit. Ha fontos lettél volna akkor már régen felkeresett volna, ha most te keresed őt azzal magadat alázod meg, és egyáltalán nem biztos hogy megéri. Várj még majd kiforja magát,mi lesz.
2012. febr. 7. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Te írtad, hogy ne keressen, ő meg komolyan vette, és nem keres.

Amúgy keresne, ha fontos lennél neki, tehát nem vagy fontos neki.

Úgyhogy ne keresd, mert megalázod magad!

2012. febr. 7. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Kellemetlen helyzetbe hozott, megalázott. Jól tetted, hogy megírtad neki (mert így érezted),ne keressen. Ha fontos lennél tuti keresne!! Felejtős!
2012. febr. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!