Ti elítéltek egy olyan házaspárt, ahol a nő 40 lesz, a pasi 12 évvel fiatalabb?
Ezzel az 56-ossal senki ne foglalkozzon, iskola kerülő kis tini fiúcska.
Egy 40 éves nő nem öregasszony! Majd leszel te is idősebb kisfiam, utána legyen Bécsi kapu méretű a szád. Ő legalább kell valakinek, de te ezzel a modorral? Valami hasonló suttyót szedsz össze magadnak, csak ne szaporodjatok!
Kérdező: senkivel ne törődj, csakis a saját boldogságotokkal! Kit érdekel a kor, ha jól megy? Rossz házassága, élete nem csak a kirívó eseteknek lehet, hanem a megszokottabb életkorúaknak is... Nem beszélve a többiről! Sok boldogságot!
"Gondolj bele: nyakán 1 40 éves nyanya 1 síró csecsemő és a sok adakozás. Minden férfi álma"
40 éves vén nyanya:DD Ne haragudj kérdező de ezen folytak a könnyeim:D Ráadásul mond is valamit, akárhogy forgatjuk. De 40 évesen nőként a gyermekvállalással már nem igazán lehet várni, szóval sok választásod nincs. Legalább hozzászoksz pár megjegyzéshez, mert megjegyzés az idönként lesz.
Mielött azt hinnéd hogy bántani jöttem ide megkapod a tanácsom, talán igy nem haragszol meg rám.
Azt be kell lásd hogy a megszokottól eltérő a helyzet, ezért nektek kell helyén kezelni a dolgokat. Itt most ti vagytok mások, igy nektek célszerü igazodni.
Az igazodást elkezdted, de rossz irányba. Félsz mindenkitöl, az emberek véleményétöl tartasz már jó előre, vajon mit fognak szólni, vajon miért néznek?
A félelemed meg is válaszolja biztos azt nézik hogy mit keres ezzel a fiatal sráccal a vén nyanya.
De ez a te félelmed válasza, ami nem biztos hogy igaz.
Miért ez az első lehetőség a fejedben hogy ezért néznek.
Mi van ha azért néztek mert látják a korod és irigykednek a terhesség miatt? Ez fel sem merült benned.
Pedig ha ebbe az irányba gondolkodnál akkor kiirthatnád magadból a félelmet és ha ennek nyoma sincs akkor marad a büszkeség: 40 évesen vállaltam babát és sikerült.
Te vagy az aki nem kezeli helyén magát, igy a társadalomtól sem várhatod.
Még itt is, a sok hozzászoló, akik biztositottak az együttérzésükröl és adták a 'jó tanácsot' hogy ne foglalkozz mások véleményével, nekik is az az alapgondolatuk hogy ebben valami fura van. Pedig feltételezhetően békés családanya mind pár szüléssel a háta mögött, igy igazán együttérezhetnek veled.
Tehát akkor a kérdésem szóljon mindenkihez: miért kéne itt bármit is lemosni vagy lehajtott fejjel menni az utcán? Ez egy büszke helyzet, a nők 85%-nak ez nem sikerül ami most neked igen.
Baba egyértelmüen és a pasi is, tudsz valamit amit sokan nem.
Én személy szerint úgy képzelem hogy vörös vagy:P
Köszi nektek a jó kívánságokat, hasonlót kívánok én is. Nem vörös vagyok, hanem sötétbarna:)
Nem haragszom senkire, nyilván előfordul, hogy a korkülönbség szemet szúr. Nekem rendben van az önértékelésem, mindig határozott, kiegyensúlyozott nő voltam, csak most picit elbizonytalanodtam, talán a hormonok miatt is. A férjemnek megmutattam a kérdést és azt mondta, hogy hülye vagyok, amiért ezen rágódom (56-osra kicsit bepöccent, de már túltette magát:)). Ez a második házasságom, először 23 évesen mentem hozzá egy férfihoz, egy idő után nem voltam boldog, pénzéhes, agresszív ember volt, státuszszimbólumként kezelt, gyerekünk sem lett. 7 év után elváltunk, utána úgy éreztem, már nem tudom újrakezdeni, inkább karriert építettem, utazgattam. Végre megtaláltam a mostani a férjemet, aki imád, tisztel és igazából most nagyon boldog vagyok. Persze van bennem félsz, ez a kérdésemből is látható, de igyekszem leküzdeni..nem ennyi idősen akartam családot, de hát így jött össze, most már ebből a helyzetből kell kihoznom a maximumot.
szerintem ma tök normális, hogy ennyi idősen vársz babát, a többi anyuka meg lehet, hogy csak azért nézett, mert egymást már ismerik, ti meg újak voltazok.
red4me bóknak szánta, hogy biztos vörös vagy, mert ő azokra kattan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!