Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elítéltek egy olyan házaspá...

Ti elítéltek egy olyan házaspárt, ahol a nő 40 lesz, a pasi 12 évvel fiatalabb?

Figyelt kérdés
A férjem fiatalabb nálam, most várom első gyermekünket. Ma voltunk ultrahangon és a váróban több kismama volt (25-30 körüliek), mikor beléptünk, szinte megbénítottak a tekintetükkel, végig minket néztek. Nem akadtunk fent rajta, de vajon ha a gyerek ovis lesz, aztán iskolás, még inkább számíthatunk majd erre pl. a szülőiken? Nem volt rajtam semmi különös, blézerben voltam, farmerben, magassarkúban. És nem úgy néz ki a férjem, mintha a fiam lenne, mégis mikor leültünk, szinte felfaltak a szemükkel, de nem érdeklődően, hanem olyan lesújtóan.
2012. máj. 21. 14:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Na jó. Ha nem vagy ráncos akk nem tudom mit néztek. Lehet h csak ismerkedtek? :D
2012. máj. 21. 15:06
 12/31 A kérdező kommentje:
Kedves 56-os, elhiszem, hogy Te egy fiatal és életerős ember vagy, aki még messze van az öregségtől, de ha egyszer ennyi idős leszel, talán belátod, hogy még nem kell bottal járni az én koromban. Köszönöm a kedvességed, széppé tetted a napomat.
2012. máj. 21. 15:08
 13/31 anonim ***** válasza:
77%
12es, 11es vagyok és 20 éves. Anyám 58 apám 60. Szégyellnem kéne őket? elég szánalmas lehetsz ha így kigúnyolod az embereket, neten nagy a pofád, de szemtől szemben már nem menne így. Nem lehetsz nagy szám, csak egy szánalmas girnyó aki azt hiszi mindennél és mindenkinél többet ér. Te is leszel 40 éves, az lesz a nagy szám mikor a te gyereked mondja ezt a szemedbe amit most leírtál az előbb.
2012. máj. 21. 15:22
 14/31 anonim ***** válasza:
76%

Mennyire undorító embernek kell lenni ahhoz, hogy egy terhes nőt ilyen szavakkal illessen valaki? Szégyelld magad 56-os, de tényleg..

Kérdező, Te meg ne foglalkozz ilyenekkel, sok boldogságot kívánok.

2012. máj. 21. 15:23
 15/31 anonim ***** válasza:

mit foglalkozol vele hogy a többi senkiházi xarjankó mit gondol, meg hogy nézeget rátok?!

Egy nagy nulla tróger népség volt ez mindig is, és beledöglenének ha nem mutatnák magukat jobbnak mint akik valójában, ahol a sok suttyó a szomszédnak villog a hiteles vackaival, az szerinted épeszű társadalom?

a képedbe vigyorognak aztán hátbadöfnek, magasról köpj az ilyen rongy nímandokra, legyenek elfoglalva a maguk nyomorával.

2012. máj. 21. 15:25
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem vagy elkésve a gyerekkel, jól teszed hogy vállalsz egyet, nem késtél el vele. Mellesleg sokan 30 éves koruk előtt vállalnak aztán még magukat se tudják eltartani, ha ezt a szemükbe mondom akkor egyből jönnek azzal a szöveggel hogy ilyenkor a legérettebbek, meg azzal hogy 30 fölött már késő... nagy marhaság. Anyám engem 38 évesen szült, te pedig most 40 évesen fogsz szülni, nem vagy elkésve vele. Ha el tudjátok tartani van kereset, akkor minden rendben.
2012. máj. 21. 15:27
 17/31 anonim ***** válasza:
Komolyan gyönyörű nő lehetsz, nem véletlen hogy a férjed téged választott :)
2012. máj. 21. 15:29
 18/31 anonim ***** válasza:
77%
56°%-os gyökér válaszoló nemcsak itt bunkózik,hanem minden kérdésnél ilyeneket ír,próbálja eltaposni az emberek önértékelését.Sosem értettem az ilyen embereket,akik mások fájdalmának örülnek.Nagyon ostoba lehet.Biztos egy dagadt kocka.
2012. máj. 21. 15:53
 19/31 anonim ***** válasza:
93%

Szokatlan, és lehet, hogy én is megnézném a párt (bár próbálnám nem feltűnően...), elítélni viszont nem ítélem el. Ma egy negyvenéves nőnek kezében van a döntési lehetőség: a fiatal generációhoz tartozik vagy "elnyanyásodik".

Egyébként nem is lehetne a fia a kérdezőnek a férje, ahhoz azért nem 12 év különbség kell...

Egyébként ne izgulj, kérdező, a babavárás körül érzi a fiatal generáció azt, hogy ez az ő "reszortjuk", tombolnak bennük a hormonok, és a gyerek miatti versenyszellem. Mire iskolába kerülnek a gyerekek, a szülők háromnegyede már a saját gyerekére is magasról tesz, nemhogy a szülőtársak korára...

2012. máj. 21. 16:03
 20/31 anonim ***** válasza:

Ja és teszem hozzá: én is 26 vagyok...)

Utolsó voltam.

2012. máj. 21. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!