Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elítéltek egy olyan házaspá...

Ti elítéltek egy olyan házaspárt, ahol a nő 40 lesz, a pasi 12 évvel fiatalabb?

Figyelt kérdés
A férjem fiatalabb nálam, most várom első gyermekünket. Ma voltunk ultrahangon és a váróban több kismama volt (25-30 körüliek), mikor beléptünk, szinte megbénítottak a tekintetükkel, végig minket néztek. Nem akadtunk fent rajta, de vajon ha a gyerek ovis lesz, aztán iskolás, még inkább számíthatunk majd erre pl. a szülőiken? Nem volt rajtam semmi különös, blézerben voltam, farmerben, magassarkúban. És nem úgy néz ki a férjem, mintha a fiam lenne, mégis mikor leültünk, szinte felfaltak a szemükkel, de nem érdeklődően, hanem olyan lesújtóan.
2012. máj. 21. 14:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
nem ítélem el. talán azért bámultak meg annyira mert az idősebb pali fiatalabb csaj felállás a megszokottabb, de ne foglalkozz mással. ha jól megvagytok mindegy ki mit gondol
2012. máj. 21. 14:17
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nincs ezzel semmi baj, a férjed nem véletlenül választott nála idősebb nőt, vannak iylen esetek, nem látok benne semmi kivetnivalót. Megjegyezném engem is jobban vonzanak a kicsit idősebb nők. A korosztályommal lehetetlen komolyabb dolgokról beszélni és komoly kapcsolatot létesíteni.
2012. máj. 21. 14:19
 3/31 anonim ***** válasza:
Én nem itélem el, mindenkinek joga van olyan párt választani akit csak szeretne. Az meg hogy a váróteremben hogyan néznek rátok ne érdekeljen. Örüljetek a babának és egymásnak a kivülálló emberekről meg nem szabad tudomást sem venni. Ha nem figyelsz rájuk akkor azt sem veszed észre, hogy ők hogy mustrálnak.
2012. máj. 21. 14:19
 4/31 anonim ***** válasza:
Ennyire feltünő a korkülönbseg?
2012. máj. 21. 14:21
 5/31 anonim ***** válasza:
81%
azért egy 40 éves nő még nem vénasszony!
2012. máj. 21. 14:31
 6/31 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak te érezted így.

Téged biztos zavar a korkülönbség, és ezért egy kicsit belemagyaráztad, hogy biztos azt nézik.

Lehet, hogy igazad van, de szerintem, ha nem feltűnő a korkülönbség, akkor nem hiszem, hogy azt nézték, hogy öreg lennél a férjedhez.

Lehet, hogy azt nézték, hogy csinos vagy, vagy azt, hogy milyen helyesek vagytok a férjeddel.

2012. máj. 21. 14:36
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

"Öregasszony"????

Hány éves vagy, hogy öregasszonynak nevezel egy 40 éves nőt?

2012. máj. 21. 14:41
 8/31 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg lehet, hogy ők is vénasszonynak gondoltak..:(
2012. máj. 21. 14:42
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
vannak bunkók ne foglalkozz vele, azt mondanak amit akarnak. A 40 éves kor nagyon jó, dögös nő lehetsz és rettentő értelmes, a kis éretlen hulladékok vénasszonyoznak le. A 28 éves férjednek van ízlése. Irigylem.
2012. máj. 21. 14:48
 10/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem vagyok elhízva az 55 kilómmal, szerencsés géneket örököltem anyukámtól, mert még nem ráncosodom szerencsére, elegánsan öltözöm, sokat foglalkozom magammal. Csak a kor nem megy lejjebb, biztos furcsa lehetett számukra, hogy míg ők huszonévesen talán a 2.,3. gyereküket várják, addig én 40 évesen ülök ott az első babámért izgulva.
2012. máj. 21. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!