Mit tehet a férfi, ha a feleség állandóan hisztizik?
Ja! Meg azért mert másokkal kedves...
rengetegen lesznek öngyilkosok úgy, hogy mindenki csak értetlenkedik mi történhetett. Aztán általában kiderül volt aki sejtette, hogy nincs minden rendben.
A depresszió belülről emészt fel. Legalább 10szer annyi depressziós van, mint amennyiről kiderül, hogy az.
Nézd, azért írtam így, mert magam is így vagyok. És egyszerűen képtelen vagyok rászánni magam bármire. A párom meg csak jött a vádjaival, merthogy az összes ismerőse meg van sértődve, hogy biztos fenn hordom az orrom, és nem elég jók nekem.
Pedig nincs velük semmi bajom, egyszerűen nem bírom az embereket, megterhelő számomra az a vidám csevegés, amit ott csinálni kell.
Végül egy barátnőm mondta, hogy ebből elég, rossz nézni, amit csinálok. Szó szerint odanyomta a kezembe a telefont, hogy most akkor bejelentkezem, és a megadott időpontra elvitt és nem engedte, hogy ne menjek be. Egyedül soha, de soha nem vettem volna rá magam... de valahogy olyan jó volt, hogy ő határozottan megmondta, hogy most ezt fogom csinálni és kész. Eleinte tiltakoztam persze, de utólag látom, mennyire igaza volt, és hálás vagyok neki, hogy nem hagyta.
Igen ám, csak egy hisztiző egyén(tök mindegy, hogy egy havibajos menyecske vagy egy tomboló pszichopata) nem ismeri be, hogy vele van a baj. Sőt! Ha valaki megemlíti, hogy gáz van, tenni kéne valamit még a segítő fél lenne elküldve a búsba..
Mellesleg elegem van a sok önjelölt pszichológusból. Attól, hogy elhatalmasodtak rajtuk a problémák és fos kedvük van, még nem depressziósak..
Az a baj, hogy ha ő nem akarja, akkor nem fog megváltozni. Ha nem ismeri be, hogy valami baja van, akkor nem fogja elrángatni orvoshoz senki. Valahogy rá kellene ébreszteni, hogy nincs rendben az élete így. Mert biztos ő sem élvezi.
Hogy hogy lehetne, azt nem tudom. Én úgy kezdtem el kimászni a depiből, hogy elveszítettem azt akit a legjobban szeretek. Mert persze én is kivel voltam paraszt? Azzal, akit szeretek. :( Először csak még rosszabb lett, aztán valahogy rájöttem, hogy így tönkreteszem az életem. Nem megy egyik napról a másikra, de már jobb.
Nem akarok hulyeseget mondani, de szerinted az nem lehet, hogy megcsal?
Ezt abbol gondolom, hogy csak veled ilyen es ahogyan leirtad igazabol egy vesztesnek tart mig masokkal viszont normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!