Mit tehet a férfi, ha a feleség állandóan hisztizik?
Depresszió!!!
Azt onnan tudom, hogy én is ilyen vagyok. És tudom mi a bajom. Kilátástalanság, fásultság, reménytelenség, nem létező pozitív jövőkép, emiatt düh és frusztráltság, agresszivitás, türelmetlenség, intolerancia, utálatos munka, kevés szabadidő.
Idegenek előtt vagy a munkatársakkal normális vagyok, megerőltetem magam, de ahogy hazaérek ömlik ki a sz@r és zúdítom.
megoldás:
Sok szeretgetés, ölelés, nyugalom, támogatás, biztonságérzet növelése, szórakozás, programok, életmód vagy környezet váltás, munkahelyváltás, sok szabad levegős tevékenység, napfény, hobbik, kikapcsolódás, pihenés, utazás stb.
Az a baj, hogy anyagi szempontból és szabadidő tekintetében nem tehetem meg, hogy kikezeljem magam. Én is el vagyok keseredve, mert nekem legalább annyira rossz, mint azoknak akiknek engem el kell viselniük, az állandó bűntudat és az önértékelés romlása miatt. Ha ott hagyod az csak a Te problémádat oldja meg, de te sem leszel jobb mint ő.
Itt hányan depressziósak? Mert én az voltam/vagyok, és SIMÁN megjátszottam a vidám tündérkét mások előtt. Otthonra maradt meg a sötétség.
Aki depressziós, kirekesztettnek érzi magát, ezért el kell játszania, hogy minden happy, különben tényleg kirekesztik.
13 vagyok. 17-nek igaza van, aki nem volt depressziós annak fogalma sincs erről. Egyszerűen elkeseredett, nem utál, csak rád vetíti ki a negatív érzéseit, hogy megszabaduljon tőlük. Mindig kell egy bűnbak, akin le ehet vezetni a feszültséget, nem érzi biztonságban magát, labilis ezért most téged hibáztat, tehetetlen, hát téged piszkál, de ezt tenné bárki mással ha ő lenne a férje. A legegyszerűbb ilyenkor lehülyézni az embert, de bizony aki idegrendszerileg beteges, mint én, (gyerekkoromban kényszerbetegséggel kezeltek antidepresszánsokkal) azoknak nem olyan egyszerű az élete, főleg, ha nem tud, vagy nem akar gyógyszereken élni. Nem mindenki tudja ugyanúgy könnyen feldolgozni az őt érő információkat, valakinek egy apróság is problémát okoz, mert túlérzékeny. Van aki a napfényre van aki pszichésen. Nekem is eszembe jut sokszor, hogy selejtes vagyok vagy hibás, de már itt vagyok, mások kedvéért csak nem szűnhetek meg, ahogy a feleséged sem. A lágerek ötlete meg megbukott már.
Most vagy rinyálsz még itt a sok hozzá nem értővel, vagy felismered a problémát és megpróbálsz segíteni neki.
Kérdező: ha szereted a feleséged és segíteni akarsz neki, akkor nem mondod, hogy menjen orvoshoz. Akkor kézen fogod és elkíséred.
Bocs, de amiket írsz, abból az jön le, hogy egyáltalán nem akarsz neki segíteni, hanem inkább önigazolást keresel a füvezésre, illetve hogy esetleg elhagyd. Javíts ki, ha tévedek, de mégis mit tettél eddig, hogy jobb legyen neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!