Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennétek helyemben ha a...

Mit tennétek helyemben ha a volt feleség állandóan nyomoz utánunk, hogy hogy élünk a párommal?

Figyelt kérdés
Már teljesen idegesítő a párom volt felesége.Már két éve élünk együtt és nem hagy nyugodtan élni bennünket.Mindig nézi a különböző közösségi oldalakat,amin esetleg egy-egy képet lát rólunk és mindig ír oda vmi provokálót.Állandóan nézi az oldalainkat és e-mailokban zaklatja a párom.Pl. van kitéve a párommal egy közös fotó rólunk (csak egy sima,átlagos)erre ő azt írja:gratulálok a képedhez a gyerekeidnek ezt jó nézni!Mondanom sem kell már felnőtt gyerekekről van szó,nem kicsikről.Állandóan zaklat a hülyeségeivel és nem bírja feldolgozni szerintem,hogy elváltak.Nem miattam váltak el,még mielőtt vki megjegyzést tenne.Szóval ti mit tennétek?Vmi jó elépítős szöveget mellékelhetnétek,nekem más ötletem nincs.Ez sose áll le.Köszi előre is.
2010. nov. 15. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Óóó tudnék én mit írni oda... de nem teszem mert kimoderálnak :D

Amit tehetsz, emailt váltotok, és kitörlitek ismerős közül, majd beállítjátok, hogy ne tudjon írni. Vagy csak simán törlitek az egész felhasználótokat.

2010. nov. 15. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha csak neten keresztül zaklat,akkor az a leg egyszerűbb amit az első hozzá szóló írt.Egyszerűen ki zárjátok a levelezési listából és pont.

Esetleg új e-mail fiókot hoztok létre,az új e-mail fiókkal újra regisztráltok a közösségi portálokon és be állítjátok hogy az e-mail címet csak az ismerősök láthatják és csak ismerősök írhatnak és csak az ismerősök szólhatnak hozzá a képekhez..stb

Telefonon is le lehet tíltani be jövő számokat,vagy telefon számot le cserélitek és titkosítjátok.

Ha pedig személyesen is be alakít,akkor irány a rendörség

és jelentsétek fel "zaklatás vádjával",kérjetek távolság tartó végzést rá.Aszem így hívják..

Ütős szöveg terén,a párodnak kellene remekelni,elvégre ő élt vele,neki kellene tudni mi a gyenge pontja,mivel lehet megsebezni.Ha ő sem tudja szóval le állítani,akkor semmen ütős szöveggel sem juttok semmire mert úgy is visza tud vágni mivel ismer titeket....

Mondjuk azért én biztos ajánlottam volna már neki,hogyha viszked akkor használjon Canesten KOMBI-t minthogy titeket piszkál.

Dúrva dólgok alkulhattak ott ki 2 év alatt xD

2010. nov. 15. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
16.17 köszi a segítségedet.Igen durva dolgok voltak eddig is és vannak máig is.Megpróbálom akkor,amit javasoltál.
2010. nov. 16. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!