Mit tehet a férfi, ha a feleség állandóan hisztizik?
Kellemes, meghitt, otthoni környezetben, kedvesen, összebújva beszélgetni, beszélgeti! Kérdezd meg mi a baja, ha elmondja, próbálj neki segíteni.
Ha így nem megy, akkor kérjetek családi, vagy orvosi segítséget.
Ilyen a világon nincs, ha mások előtt képes normálisan viselkedni, akkor tényleg "nincs semmi baja", nem kéne tolerálni a hisztit.
Javasolnék neki heti 4 kielégítő szexet (a pasi győződjön meg róla, hogy tényleg elélvezett, mert nyögni bárki tud).
Ha meg tényleg beteg, akkor kérjen segítséget. Betegnek lenni nem szégyen, nyilván nem is tehet róla, de arról igen, ha nem fordul orvoshoz. Ebben az esetben a pasi meneküljön.
Segít neki. Velem 23 évesen ugyanez a gond, bár drámázni nem szoktam, csak magamba fordulok és nem beszélgetek.
Évekig nem tudtam hova tenni, de úgy tűnik, megvan a gond, pcos betegség.
Ha a feleséged nem menstruál rendesen, akkor szerintem vidd el nőgyógyászhoz, hátha. De ha nem, akkor is kizárja a lehetőségét és már előrébb vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!