Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántad hogy férjhez mentél/...

Megbántad hogy férjhez mentél/ megnősültél? Ha újra kezdhetnéd, mit csinálnál másképp?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Én csak egy éve vagyok házas, de a lehető legjobb dolog az életemben ez a döntés volt. Azt sajnálom, hogy nem előbb találkoztunk, de annak kell örülni ami van. :)

33/N

2012. máj. 21. 10:57
 12/14 anonim válasza:
90%
Sose hazasodnek ha megegyszer kezdhetnem...annal rosszabb nincs mint fuggni valakitol aki ahol tud csak fajdalmat okoz
2012. aug. 4. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Megbántam, hogy megnősültem, hogy gyereket vállaltam. Egy incel voltam, tele lelki sérüléssel, pszichés problémával, és rettegtem, hogy újra egyedül maradok. Elvettem az első nőt, aki értéket látott bennem, és gyereket csináltam neki. Mindig is éreztem én, hogy sosem ezt akarom igazán, de valahogy igyekeztem elfogadni a helyzetemet. Úgy gondoltam, hogy úgysem lennének más lehetőségeim. Rettegtem attól, hogy ismét egyedül legyek, hogy vissza kelljen költöznöm az anyukámhoz, vagy hogy egy albérletre menjen el a fizetésem majdnem fele.

Csak később kaptam olyan visszajelzéseket a nőktől, amikor rájöttem, hogy mást is választhattam volna, hogy más lehetőségeim is lehettek volna. Egy, a feleségemnél jobb nő egyértelmű erős visszajelzéseket adott, én meg bele is szerettem. És most itt vagyok egy kapcsolatban, egy családban, amit sosem akartam igazán, és olyan depressziós vagyok, hogy legszívesebben halálra innám magam.

Szép az élet.

2022. ápr. 18. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha újrakezdeném mit csinálnék másképp:

Nem kérném meg a kezét, nem csinálnék gyereket a "választottamnak". Nem költöznék össze a párommal. Inkább laknék tovább anyukám házában, és megvárnám, amíg találkozok azzal a nővel, akivel első látásra szerelembe estünk egymással.

2022. ápr. 18. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!