Mit tanulsz/dolgozol? Szereted? Esetleg ha újra kezdhetnéd másképpen csinálnád?
13,5 évesen építőipar,segédmunkás voltam.Imádtam és jól kerestem.Mellette zöldség-répa saláta stb szedés alkalmanként,azt nem szerettem.
Suliba esti tagozatra szerettem járni,leérettségizem,nyelvvizsgáztam.Nappalira utáltam járni,nagyon fárasztó volt munka mellett.
16 évesen lett "normális" munkám egy maszek cégnél,fizikai munka volt,de azt is szerettem.Csak nem voltam be jelentve.18 évesen már volt másik bejelentett munkám,csoportvezető voltam egy "önkormányzati" cégnél.Aztán utcát söpörtem már érettségivel és hivatásos jogsival.Na azt GYŰLÖLTEM,így nagy betűvel.De mivel megígértek szépet és jót,maradtam.
Aztán eljöttem onnan is,mert ígéret szép szó,de nem tartották be.
Most munkanélküli vagyok,de márc. végén vagy áprilisban kezdem a busz tanfolyamot.
Mindig teherautózni vagy buszozni akartam,imádni fogom,ez biztos.Csak eddig nem kaptam lehetőséget sehol.De most végre igen :-)
21/L
Köszönöm szépen.Most én is munkát keresek a nyárra,hogy tudjak segíteni a családnak,remélem összejön. :) Megy a zöld.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!