Párod levelének és e-mailjeinek elolvasása szokásoddá vált mióta férjhez mentél / megnősültél?
1. Előtte is olvastad, vagy sem?
2. milyen idősek vagytok?
3. mióta vagytok együtt?
Köszi!
2,5 éve vagyunk együtt, egy éve házasodtunk össze. Nem szoktam megnézni az e-mailjeit, megbízom benne. Régebben megnéztem, de csak az ő engedélyével, mert akkoriban még zaklatta a volt barátnője, és megmutatta, hogy miket ír a csaj. De magamtól sosem néztem meg.
Amúgy 23 vagyok, ő 33.
csak néha olvasom el, pl. ha tudom, hogy vár valamit. ezzel is segítek.
6 éve vagyunk együtt, 26 évesek vagyunk
Az esküvő előtt és után sem olvasom a férjem e-mailjeit, és ő sem az enyémeket.8 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok.
28 vagyok, a férjem 33 éves.
Szerintem semmi jogunk a másik e-mailjeit elolvasni, ha azzal, hogy kutakodik a másik levelei közt, ott akkor már komoly problémák vannak...
Nem vagyok férjnél csak együtt élünk,de soha nem olvastuk el egymás e-mailjeit a másik tudta nélkül. Van hogy megkérjük egymást,hogy olvassa már el a másikét.
Én:31
Párom:33
4és fél éve vagyunk együtt,van egy kislányunk aki 6hónapos.
nem szokásom elovasni, egyszer léptem be a megkérdezésével egy jelszóért.
1.nem
2.23 évesek mindketten
3. 6 éve együtt, 1 éve házasok
neha belenezek a postaladajaba,de nem tudom a jelszot. o is az enymbe,be d o nm ert semmit, nm tud magyarul.
6 honapja vagyunk hazasok, van egy 6 hetes kislanyunk. 18 honapja ismerjuk egymast. en 22 eves, o 27
Csak akkor szoktam belépni, ha írok neki egy sürgős mailt, és megnézem, hogy elolvasta-e, tehát tudja-e a sürgős dolgot. Ja meg volt olyan, amikor felhívott, mert nem volt nete, hogy nézzem meg a leveleeit, hogy ki és mit írt.
Ugyanez volt fordítva, mikor nekem nem volt netem.
Szóval nem szoktunk direkt kutatkodni.
7 éve vagyunk együtt, nem vagyunk házasok, csak lakásosok:)
23L
mi házasok vagyunk 2.5 éve
sem előtte, sem most nem olvassuk egymás e-mailjeit, sem sms-eit. Nem is tudom a jelszavát ő sem az enyémet.
én 34/n
ő 33/f
talán azért alakult ez így ki, mert nem csak házasok vagyunk, de az évek során legjobb barátok is lettünk. Nincs helye semmilyen féltékenységnek.
DEhogy vált szokásommá. Előtte sem olvastam. 30/N 32/F
12 éve együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!