Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Párod levelének és e-mailjeine...

Párod levelének és e-mailjeinek elolvasása szokásoddá vált mióta férjhez mentél / megnősültél?

Figyelt kérdés

1. Előtte is olvastad, vagy sem?

2. milyen idősek vagytok?

3. mióta vagytok együtt?

Köszi!

2010. szept. 14. 11:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%

2,5 éve vagyunk együtt, egy éve házasodtunk össze. Nem szoktam megnézni az e-mailjeit, megbízom benne. Régebben megnéztem, de csak az ő engedélyével, mert akkoriban még zaklatta a volt barátnője, és megmutatta, hogy miket ír a csaj. De magamtól sosem néztem meg.

Amúgy 23 vagyok, ő 33.

2010. szept. 14. 11:41
 2/20 anonim ***** válasza:
79%

csak néha olvasom el, pl. ha tudom, hogy vár valamit. ezzel is segítek.

6 éve vagyunk együtt, 26 évesek vagyunk

2010. szept. 14. 11:41
 3/20 anonim ***** válasza:
53%

Az esküvő előtt és után sem olvasom a férjem e-mailjeit, és ő sem az enyémeket.8 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok.

28 vagyok, a férjem 33 éves.

Szerintem semmi jogunk a másik e-mailjeit elolvasni, ha azzal, hogy kutakodik a másik levelei közt, ott akkor már komoly problémák vannak...

2010. szept. 14. 11:43
 4/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagyok férjnél csak együtt élünk,de soha nem olvastuk el egymás e-mailjeit a másik tudta nélkül. Van hogy megkérjük egymást,hogy olvassa már el a másikét.

Én:31

Párom:33

4és fél éve vagyunk együtt,van egy kislányunk aki 6hónapos.

2010. szept. 14. 11:48
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

nem szokásom elovasni, egyszer léptem be a megkérdezésével egy jelszóért.

1.nem

2.23 évesek mindketten

3. 6 éve együtt, 1 éve házasok

2010. szept. 14. 11:51
 6/20 anonim ***** válasza:

neha belenezek a postaladajaba,de nem tudom a jelszot. o is az enymbe,be d o nm ert semmit, nm tud magyarul.

6 honapja vagyunk hazasok, van egy 6 hetes kislanyunk. 18 honapja ismerjuk egymast. en 22 eves, o 27

2010. szept. 14. 12:00
 7/20 anonim ***** válasza:

Csak akkor szoktam belépni, ha írok neki egy sürgős mailt, és megnézem, hogy elolvasta-e, tehát tudja-e a sürgős dolgot. Ja meg volt olyan, amikor felhívott, mert nem volt nete, hogy nézzem meg a leveleeit, hogy ki és mit írt.

Ugyanez volt fordítva, mikor nekem nem volt netem.

Szóval nem szoktunk direkt kutatkodni.

7 éve vagyunk együtt, nem vagyunk házasok, csak lakásosok:)

23L

2010. szept. 14. 12:04
 8/20 anonim ***** válasza:
38%

mi házasok vagyunk 2.5 éve

sem előtte, sem most nem olvassuk egymás e-mailjeit, sem sms-eit. Nem is tudom a jelszavát ő sem az enyémet.

én 34/n

ő 33/f

talán azért alakult ez így ki, mert nem csak házasok vagyunk, de az évek során legjobb barátok is lettünk. Nincs helye semmilyen féltékenységnek.

2010. szept. 14. 12:05
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem igazán nézegetem.Régen nézegettem,amikor gyanús volt,de ő maga is megmutatta.Na meg nálunk be van állítva h. megjegyezze a jelszót, szóval ő is bármikor beléphet az enyémbe,ha én megnézném nem igazán zavarja,mert nincs rejtegetni valója,de nem szoktam kutakodni,csak ha regizett valahova akkor néha én szoktam visszaigazolni,vagy ha küldtem neki levelet akkor én nyitom meg h.megnézze,mert amúgy a végtelenségig várhatnék,mire megnyitja(rengeteg olvasatlan levele van)
2010. szept. 14. 12:15
 10/20 anonim ***** válasza:

DEhogy vált szokásommá. Előtte sem olvastam. 30/N 32/F

12 éve együtt.

2010. szept. 14. 12:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!