Párod levelének és e-mailjeinek elolvasása szokásoddá vált mióta férjhez mentél / megnősültél?
1. Előtte is olvastad, vagy sem?
2. milyen idősek vagytok?
3. mióta vagytok együtt?
Köszi!
Mi elolvassuk egymásét, de nem csinálunk titkot belőle. Tudjuk egymás jelszavát. Amikor a férjem nincs itthon, akkor én nézem meg az ő üzeneteit, ha én nem vagyok itthon akkor ő nézi meg az enyémet.
Házasság előtt is ugyanígy volt.
Én 26, férjem 34.
4 éve vagyunk együtt. 3 éve házasok.
Nálunk a hivatalos leveleket/emailokat elolvasom, mert úgy egyeztünk meg (a munkaidönkböl és egyebekböl következöen), hogy ezeket nekem kell elrendezni, a privátokat viszont soha nem olvasom el (ö sem az enyémeket), mert az magánügy.
1. elötte sem olvastam, most sem
2. 52N, a párom 54
3. 24 év
Nem szoktam elolvasni sem az e-mailjeit, sem az sms-eit. Fordítva sem szokott megtörténni, pedig ismerjük egymás jelszavát. Én 24, ő 28 éves. Már 8,5 éve együtt vagyunk és van 2 gyermekünk.
Egyszerüen megbízunk egymásban. Viszont ha a párom úgy döntene, hogy elolvassa a levelezésemet, különösebben nem zavarna, hiszen nincs semmi titkolni valóm.
hat éve vagyunk együtt, 6 év korkül, nem tudom a jelszavát, maugy lehet megnézném, ő is csak akkor néz ha én muatatatok neki vmit..
megbizunk egymásban
Nem gondolom, hogy megcsal, nem szoktam olvasgatni.
26/L, 29F
7 év
Csak ha a másik kéri, akkor nézzük meg a leveleket. Általában én kérem őt, de akkor is csak azt nézi meg, hogy jött-e és kitől, de ha nem kérem, nem olvassa el. A hivatalos levelek a férjem nevére jönnek, azokat csak azért bontom fel, hogy tudjak neki szólni, hogy mi érkezett.
7 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok. 24/N 26/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!