Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Párod levelének és e-mailjeine...

Párod levelének és e-mailjeinek elolvasása szokásoddá vált mióta férjhez mentél / megnősültél?

Figyelt kérdés

1. Előtte is olvastad, vagy sem?

2. milyen idősek vagytok?

3. mióta vagytok együtt?

Köszi!

2010. szept. 14. 11:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7 év vagyunk együtt, 3 éve házasok. Az ő id-jával szoktam a teszveszen babaruhákat nézni, így néha a postafiókját is megnézem, ha onnan várok értesítést. Ha van más levele, szólok neki, de soha nem olvasom el. Azonkívül a telefonján is van egy tök jó játék, amivel szoktam játszani, simán elolvashatnám az sms-eit, de nem teszem. Miért tenném? Egyszer beleolvastam az sms-eibe, nem bizalmatlanságból, szimpla kíváncsiságból, az első, amit találtam, egy durva hangvételű üzenet volt az anyjától (állandóan összevesznek), és az első sor után olyan hülyén éreztem magam, hogy soha többé nem csináltam ilyet.
2010. szept. 14. 12:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok, 25/N és 26/F
2010. szept. 14. 12:40
 13/20 anonim ***** válasza:
nem szokásom, de néha van hogy belenézek. a házasság előtt is volt rá példa...de erről ő pontosan tud.. ő is bármikor felnézhet az én email címemre..nem zavar minket. 6 éve vagyunk együtt. 25/nő, 27/férfi
2010. szept. 14. 12:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi elolvassuk egymásét, de nem csinálunk titkot belőle. Tudjuk egymás jelszavát. Amikor a férjem nincs itthon, akkor én nézem meg az ő üzeneteit, ha én nem vagyok itthon akkor ő nézi meg az enyémet.

Házasság előtt is ugyanígy volt.

Én 26, férjem 34.

4 éve vagyunk együtt. 3 éve házasok.

2010. szept. 14. 13:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Nálunk a hivatalos leveleket/emailokat elolvasom, mert úgy egyeztünk meg (a munkaidönkböl és egyebekböl következöen), hogy ezeket nekem kell elrendezni, a privátokat viszont soha nem olvasom el (ö sem az enyémeket), mert az magánügy.

1. elötte sem olvastam, most sem

2. 52N, a párom 54

3. 24 év

2010. szept. 14. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem szoktam elolvasni sem az e-mailjeit, sem az sms-eit. Fordítva sem szokott megtörténni, pedig ismerjük egymás jelszavát. Én 24, ő 28 éves. Már 8,5 éve együtt vagyunk és van 2 gyermekünk.

Egyszerüen megbízunk egymásban. Viszont ha a párom úgy döntene, hogy elolvassa a levelezésemet, különösebben nem zavarna, hiszen nincs semmi titkolni valóm.

2010. szept. 14. 13:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 25vagyok,nő,a párom 39.Volt idő amikor néztem,de mint kiderült nem is ok nélkül,aztán utána még jó sokáig nem birtam lekattanni a témáról majdnem fél évig is nézkéltem,időszakosan.Most egy jó ideje már nem nézem,valami furcsa módon megizom benne,előtte sem néztem.2 éve vagyunk együtt.
2010. szept. 14. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:

hat éve vagyunk együtt, 6 év korkül, nem tudom a jelszavát, maugy lehet megnézném, ő is csak akkor néz ha én muatatatok neki vmit..

megbizunk egymásban

2010. szept. 14. 14:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy megcsal, nem szoktam olvasgatni.

26/L, 29F

7 év

2010. szept. 14. 15:33
 20/20 anonim válasza:

Csak ha a másik kéri, akkor nézzük meg a leveleket. Általában én kérem őt, de akkor is csak azt nézi meg, hogy jött-e és kitől, de ha nem kérem, nem olvassa el. A hivatalos levelek a férjem nevére jönnek, azokat csak azért bontom fel, hogy tudjak neki szólni, hogy mi érkezett.

7 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok. 24/N 26/F

2010. szept. 17. 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!