Mivel segítettek a szüleitek, hogy boldogulj az életben? Szülők, gyerekek válaszát várom.
Arra gondolok, hogy kaptál tőlük pénzt, lakást, telket, autót, bútort, vagy kifizették a lagzit...stb?
Milyen anyagi helyzetben lévő szüleidtől kaptad?
Ő maga gyűjtögette neked, vagy ha örökölt, akkor azt neked adta?
Ha van testvéred, akkor őt is kielégítették a szülők?
Már én is szülő vagyok, de én úgy gondolom, hogy a gyerekemet annak idején szeretném segíteni, legalább egy kis lakással, ezért már születése óta gyűjtünk neki, mert az én szüleim nem gyűjtöttek nekem, annak ellenére, hogy megtehették volna és nem is kaptam semmit. És van testvérem. Csak azt veszem észre, hogy számos olyan ismerősöm van, akiknek a szülei sokkal kevesebb fizetésből, nyugdíjból mindkét gyereküket el tudták indítani az életbe egy-egy lakással, és ez nagyon nagy dolog. Barátnőm autót, és egy telket kapott a bérből élő szüleitől, a nővérének meg segítettek anyagilag az építkezésénél. Másik barátnőm belvárosi lakást, és egy 80 fős lagzit kapott szüleitől, és ők sincsenek eleresztve anyagilag.
Nagyon kíváncsi vagyok az idősebb szülők véleményére is és a már tapasztalt gyerekekére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!