Egykék: hogyan élitek meg, hogy nincs testvéretek?
Nem vagyok egyke, de testvérem sem volt, csak biológiailag. Az ikertestvérem pedig még a méhen belül elhalt.
Boldog lennék, ha lenne egy JÓ testvérem. Úgyhogy, ténylegesen egyke vagyok. Néha, ha nagyon hiányzik egy jó testvér, odaállok a fürdőben tükör elé, és azt fantáziálom, hogy ...hogy milyen jó lenne, ha lenne testvérem. Ha nem volnék ilyen szörnyen magányos.
Még kérded, milyen érzés? :(
Köszönöm a válaszokat.
Egy éves a lányunk, nagyon nem tudjuk hogy legyen-e tesó vagy ne :-(
Nekem két testvérem van, nem volt olyan hogy valaki nem érezte volna elhanyagolva magát. Az öcsém még most, felnőttként is emlegeti azt az évet, amikor én 8.-os voltam, a húgunk elsős így az öcsémre már nem nagyon volt idő :-( De én is sokszor éreztem, hogy a kicsiket jobban szeretik, nekik mindent szabad.
Meg ott vannak az anyagiak is. Sosem voltunk táborban, mert hármat nem tudtak anyuék fizetni, szóval senki nem ment :-(
Ha megtehetd, hogy szülsz, ne nézd az anyagiakat. Semmi nem pótolhat egy jó testvért. Ne tedd tönkre a gyerekedet azzal, hogy nem lesz testvére. Nincs annál szörnyűbb, amikor az ember egyedül marad a Világban. Egy jó testvér egy életen át elkísérhet, akkor is, amikor a szülkők már nem élek. Jóban-rosszban melletted lehet (mint ahogy te is neki). Gondolj csak a Büszkeség és balítélet Jane-re és Elisabethjére! (az írónő, Jane Austen és nővére, Cassandra Austen irodalmi adaptációjára)
Persze, ez a te és a férjed döntése.
19-es: mint írtam, nekem nem épp a szép emlékek jutnak eszembe a testvéreimről.
Az meg, hogy ezzel tönkre teszem az életét erős túlzás.....
Jane Austen: Lídiára is emlékszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!