Segítség! Ti hogy élitek túl a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Hogy lehet elviselni ezt a kevés időt egymással?Hétköznap reggeltől délutánig-estig meló,hazaérve vacsoránál tudunk beszélgetni egy keveset,utána még max fél,vagy 3/4 órát,aztán bealszik a barátnőm,majd holnap minden elölről.Hétvégén takarítás,tevés-vevés és ismét csak nem tudunk egymással foglalkozni.Ebbe én bele fogok őrülni.2011. nov. 28. 22:17
1/20 anonim válasza:
Miért takarítatok egész hétvégén? Nekem megvan max egy óra alatt.
2/20 anonim válasza:
Minden hétköznapi tevékenység mellett lehet beszélgetni, na jó, talán a porszívózást leszámítva. Először ne aludjak, hanem csak bújjatok össze, az is pihentető, de lehet közben beszélgetni. Hétvégente meg esténként 2-3órátok biztos akad, ruccanjatok ki valahová. Ha még csak most kezdtétek a közös életet, akkor normális, hogy nehéz megtalálni az egyensúlyt (nem tudom, így van-e).
3/20 anonim válasza:
Jaja! A hétvégket kellene kicsit izgalmasabbá tenni. Menjetek el sétálni, éttermbe, moziba... csinájatok minden hétvégére közös programot, ha már hétközben nem fér bele.
Szerintem sem kell 2 napig folyamatosan takarítani. Plusz mi ezt együtt csináljuk a férjemmel, mert úgy gyorsabban megvagyunk. Utána az egész hétvége a mienk!
Amúgy megértem, ha neked így nem tetszik és kezdesz begolyózni, mert ez tényleg nem normális így, de tenni kell azért, hogy ne így legyen. Csak ügyesen.
4/20 A kérdező kommentje:
Hát neki ez hosszadalmasabb.Utána pedig elfárad és ismét csak alszik.
2011. nov. 28. 22:25
5/20 anonim válasza:
De próbáltál vele beszélgetni erről? Mert első sorban vele kéne tudatnod, hogy nem takarítson annyit, mert úgysincs akkora kosz és te szívesebben vagy vele, mint egy pöpec lakásban.
6/20 A kérdező kommentje:
Beszéltem én,meg beszélnék is,de mindenen úgy megsértődik...:( "Neked már megint bajod van,megint megsértődtél,megint kitalálsz valamit,hogy tudjunk vitatkozni,stb..."
2011. nov. 28. 22:30
7/20 anonim válasza:
Narkolepsziás? Egy takarítástól hogy lehet annyira elfáradni, hogy valaki délután lefekszik aludni?
Szoktasd rá a kávé nevű csodaszerre...
8/20 anonim válasza:
Akkor úgy tűnik, csak nem akar veled lenni. A takarítás kifogás, az alvás meg menekülésnek tűnik.
9/20 anonim válasza:
Ha nekem egyedül kellene takarítanom hétvégén, én is fáradt lennék. Két ember fele idő alatt, fele fáradozással végzi el a rabszolga munkát.
10/20 anonim válasza:
Akinek megvan a heti takarítás egy óra alatt az hazudik. Én gyakorlott háziasszony vagyok, ráadásul elég energikus, utálok lassan dolgozni, de azért egy óra alatt nem takarítok ki. A takarítás pedig leginkább azért fárasztó, mert általában nem szeretik csinálni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!