Segítség! Ti hogy élitek túl a kapcsolatot?
A 22:32-es írta jól!!
Valami más (vagy másvalaki) van a háttérben.
A többi csak mese és kifogás!
Ez a hétvégi takaritás tényleg durva...egész nap takarit vagy mi?
Akárhogy számolok 2óra alatt megvagyok a takaritással,a többi időm szabad.
hajaj,két dolog lehet:
1.olyan szinten bántja valami,hogy totál depressziós lett (de ezt neked kell észrevenni,te élsz vele)próbáld kipuhatolni mi bántja és ami fontos,segíts neki otthon!lehet valami olyannyira kimeríti idegileg,hogy attól alszik be 2 perc alatt,nem vicc nekem is volt ilyen,a páromnak is.
2.pasi + ezmiatt az idegeskedés,hogy ki ne derüljön,meg ne tudd,nem látta e haverod,családtagod azzal a másikkal.
gyorsan járj utána mielőtt felszarvaznak!
A barátnőd nem akarja veled megcsalni az új pasiját,
ezért inkább alvást színlel!
Üdvözlünk a klubban!!
Ha segítenél a takarításban, talán nem lenne hulla a párod.Ha azt elvégeznéd, amit létráról kell csinálni: polcokról lepakolni, letörülni, átfényezni, az ablakok, párkányok, a szekrények teteje, csillárok, lámpák portörlése, stb. Be kell osztani, hogy egyik héten a spájz, a másik hét a hálószobáé, a következő a nappali és más, minden hétvége a fürdőszobáé.
Akinek ez minden hétvégén megvan 2 óra alatt, oda még gumikesztyűben és szkafanderban sem mennék be.
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy erre mondta Édesanyám:
"Nem én vagyok a lakásért, hanem a lakás értem"
Sosem volt kosz nálunk, de a portörlés meg fényezés meg ilyenek minden hétvégén kicsit sok lenne:D Inkább leült a gyerekeivel beszélgetni, és megcsinálta máskor, vagy megcsináltuk máskor mi, minthogy a lakása rendbentartásának rabságában éljen:) De persze ahány ház, annyi szokás. Nekem ez rendmánia, Neked természetes. Még jó, hogy különbözünk, különben ennek a fórumnak sem lenne értelme:D
polcokról lepakolni, letörülni, átfényezni, az ablakok, párkányok, a szekrények teteje, csillárok, lámpák portörlése
nemár hogy ezt valaki hetente csinálja?
A heti takaritás nyilván megvan 2óra alatt,de a heti takaritásnál nekem ezek nincsenek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!