Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az eltorzult szülői...

Mi ez az eltorzult szülői felfogás itt, hogy egy 14 éves lánynak ne legyen barátja?!

Figyelt kérdés
Istenem, mi rossz van abban..bőven elmúltam 14, de akkor kb felakasztottam volna magam,ha nem engedik, hogy kézen fogva sétáljak egy fiúval..
2012. máj. 13. 14:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
93%
mert 14 évesen még gyerek. 17-18 előtt nem engedném a gyerekemnek hogy pasizzon, csajozzon.
2012. máj. 14. 11:03
 22/24 anonim ***** válasza:
88%
Ha most a 14 éves húgom beállítana azzal, hogy pasija van, szerintem leordibálnám a fejét.
2012. máj. 14. 19:58
 23/24 anonim ***** válasza:
88%
Igaz, hogy fiatalon tomboljon, bulizzon, szórakozzon, tapasztaljon, de ne egy szaros 7-8.-as 14 éves!! Aztán lerészegedik és az első adandó alkalommal felcsinálják valami bokor mögött
2012. máj. 14. 20:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Mert ma mindenhol azt látni, hallani, tapasztalni h 14 évesen hányásig leisszák magukat, szexelnek mert az menő meg nehogy lemaradjanak...... stb. Ha neked is lesz gyereked, akkor felfogod h ezek miatt igenis féltik a szülők a gyerekeiket még a párkapccsolattól is. Mert igen még nagyon gyerekek
2012. máj. 14. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!