Mi ez az eltorzult szülői felfogás itt, hogy egy 14 éves lánynak ne legyen barátja?!
nekem lett volna barátom 14 évesen, de persze eltiltottak, én meg hallgattam rájuk.
azzal érveltek hogy most még nem vagyok elég okos ahhoz hogy jól válasszak és hogy 1-2 hónapig tart, aztán csalódok.
jó, vártam 18 éves koromig. betöltöttem, lett pasim, ugyanúgy csalódtam, 1-2 hónapig tartott, tapasztalat híján nem lettem csakúgy okosabb.
talán attól féltek hogy szex lesz, uramisten.
de aki nem befolyásolható könnyen azt hiába zsarolja egy srác azzal hogy elhagylak, ha nem fekszel le velem, tehát ezt is tudhatták volna hogy ilyenben nem engedek.
+ még azt is tudhatnák hogy a suliban kap az ember szexuális felvilágosítást még ha ők ezt el is múlasztják megtenni.
és azt is tudhatnák hogy nem minden pasi csak szexre hajt 14-5 évesen
tehát szerintem ez túlféltő magatartás. most jobb lett nekem attól hogy nem 14, hanem 18 évesen volt az 1. és nem akkor, hanem most érzem magam sz.rkupacnak az 1. csalódás után?
sőt, merem állítani hogy az ember minél idősebben kezdi, annál nagyobb benne a félelem mindentől, annál nagyobb később a fájdalom
a tapasztalástól meg nem menthető meg senki
Én nem értek egyet a tiltással. Tanítani kell, beszélgetni vele, biztosítani, hogy bármikor jöjjön, ha kérdése van... Nem pedig tiltani.
Se nekem sem a húgomnak nem tiltották amúgy, mégsem feküdtünk le senkivel 14 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!