Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az eltorzult szülői...

Mi ez az eltorzult szülői felfogás itt, hogy egy 14 éves lánynak ne legyen barátja?!

Figyelt kérdés
Istenem, mi rossz van abban..bőven elmúltam 14, de akkor kb felakasztottam volna magam,ha nem engedik, hogy kézen fogva sétáljak egy fiúval..
2012. máj. 13. 14:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Egy 14 éves még gyerek. Persze, első csók ideje, meg a kézen fogva sétálgatásé, ezzel nincs is baj, de ennél többnek nem kell történnie.
2012. máj. 13. 14:30
 2/24 A kérdező kommentje:
Na, pont ez a járás. Mi a franc rossz van ebben? A hülye emberek miért vállalnak gyereket?
2012. máj. 13. 14:32
 3/24 anonim ***** válasza:
98%
mert félnek, hogy több történik:D gondolom
2012. máj. 13. 14:32
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Aki lehülyézi az apját, hogy nem engedi.... Tényleg nem kellett volna gyereket vállalnia...
2012. máj. 13. 14:33
 5/24 anonim ***** válasza:
98%

nekem lett volna barátom 14 évesen, de persze eltiltottak, én meg hallgattam rájuk.

azzal érveltek hogy most még nem vagyok elég okos ahhoz hogy jól válasszak és hogy 1-2 hónapig tart, aztán csalódok.

jó, vártam 18 éves koromig. betöltöttem, lett pasim, ugyanúgy csalódtam, 1-2 hónapig tartott, tapasztalat híján nem lettem csakúgy okosabb.

talán attól féltek hogy szex lesz, uramisten.

de aki nem befolyásolható könnyen azt hiába zsarolja egy srác azzal hogy elhagylak, ha nem fekszel le velem, tehát ezt is tudhatták volna hogy ilyenben nem engedek.

+ még azt is tudhatnák hogy a suliban kap az ember szexuális felvilágosítást még ha ők ezt el is múlasztják megtenni.

és azt is tudhatnák hogy nem minden pasi csak szexre hajt 14-5 évesen

tehát szerintem ez túlféltő magatartás. most jobb lett nekem attól hogy nem 14, hanem 18 évesen volt az 1. és nem akkor, hanem most érzem magam sz.rkupacnak az 1. csalódás után?

sőt, merem állítani hogy az ember minél idősebben kezdi, annál nagyobb benne a félelem mindentől, annál nagyobb később a fájdalom

a tapasztalástól meg nem menthető meg senki

2012. máj. 13. 14:35
 6/24 A kérdező kommentje:
Nekem engedték 14 évesen,és még is csak 18 évesen vesztettem el a szüzességem. Milyen érdekes. Akinek meg nem engednek, az az első adandó alkalommal lefog feküdni az első fiúval akit meglát:"D
2012. máj. 13. 14:35
 7/24 anonim ***** válasza:
78%
Kedves kerdezo, minden szulo felelosseget vallal a sajat gyermekeert, s egy 14 eves meg gyermek, akinek mas feladata van, hiszen tanulnia kell, hogy a jovojet megalapozza, s egy szulo mar tisztaban van azzal, hogy egy "szerelmi" kapcsolat mennyire artalmas lehet pl. Nincs eltorzulas, itt elfajulas van!
2012. máj. 13. 14:36
 8/24 anonim ***** válasza:
67%
Anno úgy szerettem volna én is barátot,csókolózni stb 14 évesen.Később 16,5 évesen össze is jött minden amit szerettem volna.Illetve akkor azt hittem. Mára már tudom, hogy jobb lett volna olyannak adnom magam,akivel lehetett volna hosszabb kapcsolatom.Most 25 éves fejjel igencsak azt mondom, hogy 14 évesen még kislányról beszélünk és ráér 17-18évesen pasizgatni,járogatni stb.
2012. máj. 13. 14:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értek egyet a tiltással. Tanítani kell, beszélgetni vele, biztosítani, hogy bármikor jöjjön, ha kérdése van... Nem pedig tiltani.

Se nekem sem a húgomnak nem tiltották amúgy, mégsem feküdtünk le senkivel 14 évesen.

2012. máj. 13. 14:44
 10/24 anonim ***** válasza:
79%
Fordítva is fel lehet tenni a kérdést.....
2012. máj. 13. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!