Testvéreknél melyik a normálisabb felfogás?
Ha az egyik szeretne kapcsolatot tartani, egy normálisat, időnként érdeklődni egymás felől (legalább)
de a másik úgy gondolja talán, hogy ők csak adva voltak egymásnak a szülei által és felnőttek és semmi közös téma, akkor miért is tartani kapcsolatot ?
Szerintetek melyik a normálisabb ?
Szerintem a világon az az egyik legrosszab dolog,ha az ember rosszban van a testvérével.Persze vannak olyan esetek,ahol valamelyik testvérnek nyomós oka van,hogy haragudjon a másikra,de szerintem nagyon nagy dolognak kell történnie ahhoz,hogy teljesen megszakadjon a testvérek közötti kapcsolat.
Nekem egy nővérem van.Nagy köztünk a korkülönbség(11 év),ebből kifolyólag sokáig nem volt annyira szoros a kapcsolatunk,de ahogy én is felnőttem és benőtt a fejem lágya,a viaszonyuk is megváltozott.Amellett,hogy nagyon szeretem mint a testvéremet,ő az egyik legjobb barátnőm is!Nem tudom elképzelni,hogy valaha is annyira összevesszünk,hogy évekig ne keressük a másikat.Nem mondom,hogy nincs néha kisebb nézeteltérés köztünk,de ennek ellenére nagyon szeretjük egymást és mindent megtennénk a másikért.
15 évvel idősebb nálam a testvérem!
Amikor születtem, ő már szinte kirepült a házból. Vajon milyen közös témánk lehetne?
Persze tudom, hogy ő a testvérem, és nem is menekülünk egymástól. Ha összefutunk akkor rendben, de csak azért nem keressük egymás társaságát, mert ugyanazok a szüleink!
Utolsó! Mennyi idősek vagytok!
Ez fog majd változni, én 10 évvel vagyok idősebb a hugomnál, én 30 vagyok, ő 20. Most alakulnak ki a közös témák stb.
Ilyen nagy korkülönbségnél sajnos sok esetben ez van, de majd nálatok is változni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!