Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Testvéreknél melyik a normális...

Testvéreknél melyik a normálisabb felfogás?

Figyelt kérdés

Ha az egyik szeretne kapcsolatot tartani, egy normálisat, időnként érdeklődni egymás felől (legalább)

de a másik úgy gondolja talán, hogy ők csak adva voltak egymásnak a szülei által és felnőttek és semmi közös téma, akkor miért is tartani kapcsolatot ?

Szerintetek melyik a normálisabb ?

2011. dec. 31. 02:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Az elsõ! Én nagyon-nagyon szeretem a nõvérem, el sem tudom képzelni az életemet nélküle! Biztos vagyok benne, hogy ha már mindketten felnövünk, akkor is nagyon jó lesz a kapcsolatunk, sokat fogunk beszélni. Nagyon rossz lenne, ha nem tartanánk a kapcsolatot, hiszen Õ az egyik legfontosabb személy az életemben. :) 15/L
2011. dec. 31. 04:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha felnőttként is tartják a kapcsolatot. Ha kell,akkor segítenek egymásnak. Nem kell állandóan együtt lenni,de a kapcsolattartás fontos.
2011. dec. 31. 07:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő megadatott. Van két bátyám, akikkel szinte minden nap találkozom, bármikor-bármiben számíthatunk egymásra. Van egy nővérem és még egy bátyám, akiket apánk temetése óta (7 éve) nem is láttam. Szerettem volna velük is normális viszonyba lenni, de nekik nincs rám szükségük. Én meg már nem töröm magam miattuk.
2011. dec. 31. 08:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a világon az az egyik legrosszab dolog,ha az ember rosszban van a testvérével.Persze vannak olyan esetek,ahol valamelyik testvérnek nyomós oka van,hogy haragudjon a másikra,de szerintem nagyon nagy dolognak kell történnie ahhoz,hogy teljesen megszakadjon a testvérek közötti kapcsolat.

Nekem egy nővérem van.Nagy köztünk a korkülönbség(11 év),ebből kifolyólag sokáig nem volt annyira szoros a kapcsolatunk,de ahogy én is felnőttem és benőtt a fejem lágya,a viaszonyuk is megváltozott.Amellett,hogy nagyon szeretem mint a testvéremet,ő az egyik legjobb barátnőm is!Nem tudom elképzelni,hogy valaha is annyira összevesszünk,hogy évekig ne keressük a másikat.Nem mondom,hogy nincs néha kisebb nézeteltérés köztünk,de ennek ellenére nagyon szeretjük egymást és mindent megtennénk a másikért.

2011. dec. 31. 08:52
 5/8 anonim ***** válasza:

15 évvel idősebb nálam a testvérem!

Amikor születtem, ő már szinte kirepült a házból. Vajon milyen közös témánk lehetne?

Persze tudom, hogy ő a testvérem, és nem is menekülünk egymástól. Ha összefutunk akkor rendben, de csak azért nem keressük egymás társaságát, mert ugyanazok a szüleink!

2011. dec. 31. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó! Mennyi idősek vagytok!

Ez fog majd változni, én 10 évvel vagyok idősebb a hugomnál, én 30 vagyok, ő 20. Most alakulnak ki a közös témák stb.

Ilyen nagy korkülönbségnél sajnos sok esetben ez van, de majd nálatok is változni fog :)

2011. dec. 31. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:
!=?
2011. dec. 31. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:

:)

Én 40 vagyok!

2011. dec. 31. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!