Csak a gyerek tart össze titeket?
Kezdem úgy érezni, hogy nálunk ez a helyzet. Van egy 1 évesünk, és most terhes vagyok a másodikkal. Kezdek ráébredni arra, hogy csak a gyerek tart össze minket, ha nem lenne, akkor már rég nem lennénk együtt.
Számomra egy kapcsolatban a legfontosabb az őszinteség és a bizalom. Ő nem őszinte hozzám, kis apró hülyeségeket is eltitkol, amik utólag általában kiderülnek. És ezáltal hiányzik a bizalom is a kapcsolatunkból. Igazából már meg is szoktam ezeket, de tényleg úgy érzem, hogy csak a gyerek/ek miatt vagyunk még együtt.
Van így vele más is? Meddig mehet ez így?
Néha úgy érzem, hogy igen. Mindketten gyermekközpontúak vagyunk túlságosan, egymásra nem figyelünk oda. Nekem hiányzik, de ő elvan így még. Én egyre inkább érzem, hogy nincs ez így jól.
Ugyanakkor
Ugyanebből adódóan érzem azt, hogy miattuk távolodunk egymástól. (nem okolva a gyerekeket, csak a tény, hogy vannak, de ez más téma)
Tehát nálunk a különmenés nem lenne módi szerintem, mert a gyerekek nem érzik, mert velük mindketten foglalkozunk, és nem veszekszünk mi egymás közt, csak nincs az a kapcsolat ami egy szorosabb házassághoz kell, amit a gyerekek nem értenek még.
Nálatok, ha a bizalomhiány ilyen erős, és tényleg eleged van, majd meglátod, hogy a második baba után hogy alakulnak a dolgok, esetleg a hormonjaid is dolgoznak most, és utána eldöntöd, mi is neked a fontos. Ne add fel az egész életed, mert megszoktál már valamit és az még mindig jobb, mint az új az ismeretlen. De az is lehet, hogy lenyugszol.
Nálunk vannak dolgok, amik épp mert a gyerek van, azért nem szeretem amit a párom csinál.
Tehát, mint párt elfogadom-tam ahogy van, de a gyerekeket már nem akarom, hogy lássák bizonyos dolgait, tehát apaként más. Ugyanakkor szuper is velük.
Ahh. Jó akkor a szuper részre koncentrálok. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!