Szerintetek ez teljesen normális?
Figyelt kérdés
...hogy egy 38 éves 2 gyerekes anyuka éjszaka elmegy bulizni (titokban, a férje tudta nélkül)?
A férj nem engedné...
2012. máj. 6. 15:02
2/17 anonim válasza:
Szerintem az nem normális, hogy egy 38 éves, kétgyermekes nőnek bármit is meg kéne engedni.
4/17 anonim válasza:
Szerintem az egész kapcsolat nem normális, ahol titkolóznak egymás előtt a felek. Az normális lenne ha elmenne barátnőkkel, de nem éjszaka - főleg úgy, hogy családja van.
Gondolom a férj azért nem engedi, mert olyan nagyon megbízható a kedves felesége.
Ha férjjel együtt mennének, akkor az rendben lenne.
De mit keres egy 38 éves anyuka az éjszakában egyedül? Ha nem meg akarja magát b@szatni :D
5/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, én sokszor voltam egyedül az éjszakéban, és még egyszer sem b@sztak meg.
6/17 A kérdező kommentje:
Barátnőmről van szó. Elege van a férjéből, de nem tud elválni, mert egyedül nem tudna megélni, viszont külön utakon szeretne járni. Megkrét, hogy falazzak neki, hogy nálam volt, ha a férje kérdezi (a férje aznap éjszakás volt, így nem volt otthon).
2012. máj. 6. 15:15
7/17 anonim válasza:
A férj nem engedné el. Oké. De ha megkérné rá elmenne vele? Mert lehet, hogy azért jár titokban, mert tudja, hogy a férje úgysem menne vele. Ő meg szórakozni akar. 38 évesen meg nem kell rá engedélyt kérnie senkitől.
8/17 anonim válasza:
Lehet maradi vagyok, de én sem érzem helyénvalónak. Ha a férjével együtt tenné oké, de egyedül 2 gyermekes anyukaként...hát...elég ciki. Más egy koncert például, de kifejezetten buliba, discoba én nem mennék.
9/17 anonim válasza:
Egyszerre írtunk. Bocs.
Akkor tulajdonképpen nem is bulizni jár, hanem keresi az új pasit. Nem? Hát nem túl tisztességes, de máshogy lehet, hogy nem lenne rá lehetősége.
10/17 A kérdező kommentje:
Az a ciki, hogy csókolózott a buliban egy olyan pasival, akit ismer a férje is. Én utálok hazudni, de eddig mindig falaztam neki, most sem köpöm be, csak elég kellemetlen lenne ha kiderülne (kisváros).
2012. máj. 6. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!