Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak a gyerek tart össze titeket?

Csak a gyerek tart össze titeket?

Figyelt kérdés

Kezdem úgy érezni, hogy nálunk ez a helyzet. Van egy 1 évesünk, és most terhes vagyok a másodikkal. Kezdek ráébredni arra, hogy csak a gyerek tart össze minket, ha nem lenne, akkor már rég nem lennénk együtt.

Számomra egy kapcsolatban a legfontosabb az őszinteség és a bizalom. Ő nem őszinte hozzám, kis apró hülyeségeket is eltitkol, amik utólag általában kiderülnek. És ezáltal hiányzik a bizalom is a kapcsolatunkból. Igazából már meg is szoktam ezeket, de tényleg úgy érzem, hogy csak a gyerek/ek miatt vagyunk még együtt.

Van így vele más is? Meddig mehet ez így?

2012. máj. 10. 10:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
És elárulnád akkor miért vállaltál még egy másodikat is, ha így érzed? Ha iylen meggondolatlan vagy, viseld a következményeket.
2012. máj. 10. 10:42
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja,ha még csak egy éves a gyerek és már igy érzel,akkor kösd fel baromira a gatyadat,mert meg fogsz őszülni két ekkora gyerekkel,egy ilyen kapcsolatban,előbb utób meg egyedülállóként...én már csak tudom...

Amugy a gyerek születése előtt rendben volt minden,azota romlott meg a kapcsolat?

2012. máj. 10. 10:46
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jó, ha csak a gyerekek miatt vagytok együtt. Sem nektek, sem a gyerekeknek. Nem tudom mennyire súlyos a helyzet, ha apró problémák vannak, az van minden kapcsolatban, de ha ezek nagyobb dolgok, mint ahogy írod, hogy megrendült a bizalmad, akkor elgondolkoznék, hogy biztosan akarom-e én ezt. Nálunk nincs ilyen probléma, szeretjük egymást.
2012. máj. 10. 10:46
 4/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy én vagyok a hülye, hogy vállaltam a másodikat is. Esemény utáni tabletta ellenére maradtam terhes. Elgondolkoztam azon is, hogy elvetetem, de nem volt szívem hozzá. Ezek a problémák talán mindig is megvoltak, csak nem foglalkoztam velük, szemet hunytam felettük. Talán a hormonok miatt kezdtem jobban foglalkozni ezekkel a dolgokkal. Érzékenyebb lettem, minden mögött látok valamit. Szinte már paranoiának nevezném. Amikor úgy gondolom, hogy igazat mond, később azt is megkérdőjelezem, hogy valóban igaz-e.
2012. máj. 10. 10:51
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
De leírnál konkrét eseteket? Mert így nem látható, hogy ezek valóban nagy problémák-e vagy te "fújod fel" a hormonok hatására.
2012. máj. 10. 10:53
 6/22 anonim ***** válasza:
32%

"Esemény utáni tabletta ellenére maradtam terhes."

Az a legjobb,mert akkor még lehet,hogy a gyerek is beteg lesz.Gratulálok az okos nőknek LOL

2012. máj. 10. 10:59
 7/22 A kérdező kommentje:

Persze, leírom, amik most vannak épp. Lehet hülyeség az egész, meg egy jót röhögtök majd rajtam, de engem iszonyatosan megviselnek.

1. volt egy ismerős srác, aki itt lakott nálunk pár hónapot, mert nem volt hol laknia. annyira közénk állt, hogy a párom inkább az ő pártján állt, inkább vele beszélt meg dolgokat, mint velem. a vége az lett, hogy egy váratlan pillanatban én megfogtam a gyereket, és elmentem ismeretlen helyre, hogy észbe kapjon. az volt a feltétele, hogy hazajöjjek, hogy a srácnak mennie kell, és nem érdekel, hogy hova. a napokban kiderült, hogy a párom intézett neki egy albérletet egy ismerősén keresztül. ezzel nem is lenne semmi gond. de a srác nem fizeti a lakbért, és minket, vagyis a páromat csesztetik miatta, hiszen ő ajánlotta. ezzel a problémám a következő. nem tiltottam meg neki, hogy beszéljen vele (holott gondolkodtam rajta), és ennek ellenére eltitkolta, a hátam mögött csinált mindent.

2. van egy telefonkártyánk, amit nem használtunk. most szükségem lett volna rá. állítólag nem tudja hova rakta. az este keresgélte, mondván, meg kell lennie, de nem találta. oké, lehet tényleg úgy elrakta valahova, hogy nem emlékszik rá. erre ma reggel látom, hogy elvitt magával egy másik telefont is. rögtön az fordult meg a fejemben, hogy minek neki 2 telefon. talán mégis megvan neki az a másik kártya? de akkor miért titkolózik?

3. állítólag Zuglóban dolgoznak, egy lakást újítanak fel. valamelyik nap készített egy képet a telefonjával, egy eseményt lefényképezett az utcán. ma agyaltam, és ismerős volt az utcarészlet. 8.kerület, Baross utca. mit keresett ott? elméletileg Zuglóban kellene dolgozni.

Hát most hirtelen ennyi. Már sokszor rémeket látok, tudom, biztos velem is van gond. De mindenre lesz magyarázata. És ilyenkor jön az, hogy most igazat mond, vagy megint hazudik?

Bocsi, hogy hosszú lett.

2012. máj. 10. 11:03
 8/22 anonim ***** válasza:
38%
Az első eset jogos ,tényleg gáz ha valakit odaköltöztet ,bár ha jó barátja azért el lehet nézni és végülis elköltözött.A két másik eset hülyeség már bocs,ezerféle magyarázat lehet rá.Nem lehet egyszerű annak a férjnek a helyzete akit egy ilyen hisztis nyomozókutyával ver meg a sors. Addig csinálod amíg lelép aztán ott állsz a két gyerekkel egyedül.
2012. máj. 10. 11:25
 9/22 anonim ***** válasza:
36%
8 éve vagyunk együtt és nincs gyerek...úgyhogy nem az tart össze.
2012. máj. 10. 11:27
 10/22 A kérdező kommentje:
Az, hogy ilyen "hisztis, nyomozókutya" lettem, az neki köszönhető. Soha nem voltam ilyen. Amikor megismerkedtünk 8,5 évvel ezelőtt, még nagyon gyerek voltam, 17 éves. Felnéztem rá, minden szavát elhittem. De a 8,5 év alatt megéltem mellette egy-két dolgot. Nem először hazudott kisebb nagyobb dolgokban. De én mindig hinni akartam neki, mindig úgy gondoltam, hogy tud változni. Ideig óráig minden jó volt, aztán mindig jött valami. Ezért lettem ilyen. De csak vele szemben. Sokat csalódtam. Tudom... én vagyok a hülye, hogy még mindig vele vagyok...
2012. máj. 10. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!